Udnyt dit personlige potentiale

Ny bog af Finn Havaleschka: ‘Udnyt dit personlige potentiale’ er bogen til dig, der vil videre, til dig, der arbejder med mennesker og til dig, der er leder.

Udnyt dit personlige potentiale

Ny bog: Udnyt dit personlige potentiale

Bogen til dig, der vil videre

Bogen til dig, der arbejder med mennesker
Bogen til dig, der er leder

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor du og din kollega eller din chef, nogle gange taler forbi hinanden?

Har du af og til undret dig over, at andre mennesker har manglet sociale eller resultatorienterede egenskaber, du selv har taget for givet som grundlaget for enhver personlighed?

Med Finn Havaleschkas nye bog ‘Udnyt dit personlige potentiale’ får du nogle øjenåbnende værktøjer til at forstå dig selv og, ikke mindst, andre. Bogen tager udgangspunkt i Fokus-modellen, som du kan bruge til at finde ud af, hvor dit Lykkehjørne er, og om dit fokus først og fremmest er socialt, udviklingsmæssigt, strukturelt eller resultatorienteret. Og også hvordan andre fokuserer i deres liv.

Du kan bruge bogens værktøjer og indsigter til at blive bedre til at udnytte dit personlige potentiale i alle livets sammenhænge. For eksempel kan du finde ud af, hvilke personlige egenskaber du kan fremelske noget mere, så du bliver bedre til at indgå i sociale sammenhænge, eller så du bliver mere resultatfokuseret. Altså hvordan du bedst udnytter dit personlige potentiale alt efter situationen.

Du vil blive bedre klædt på til at møde andre der, hvor de er, og til at forstå dem ud fra deres personlighed. Og det samme gælder dig selv: Du vil opdage dine egne uudnyttede potentialer og blive bedre til at navigere i det liv, du drømmer om at leve.

Som Ulrik Wilbek skriver i forordet:
– Læs bogen. Det værste, der kan ske, er, at du bliver klogere på livet.

Læs et uddrag af ‘Udnyt dit personlige potentiale’:

 

Køb bogen her:

Bogen er udgivet af FADLs forlag og kan købes HER eller hos din nærmeste boghandel.

Se Finn Havalescka fortælle om bogen her:

Giv lyd!

Har du spørgsmål eller kommentarer til udgivelsen, vil vi meget gerne høre fra dig. Ring til 8746 8600, eller skriv til garuda@garuda.dk. Få information og nyheder: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os også på LinkedIn.

Spørgsmål?


Kontakt Adm. direktør Rasmus Mortensen

Tel: 87 46 86 00
Mail: ram@garuda.dk