Fokus, køn og ledelse

Fokus, køn og ledelse

Fokus, køn og ledelse

Fokus køn og ledelse citatHvordan får vi flere kvinder ind i virksomhedernes bestyrelser? Bliver der diskrimineret i de danske virksomheder når der skal besættes lederstillinger? Og hvorfor er der ikke flere kvindelige ledere? Spørgsmål som disse er tilbagevendende i debatten om ligestilling og om kvinders vilkår og muligheder på arbejdsmarkedet. Hvad få imidlertid formår at svare fyldestgørende på, er: Hvorfor er det så vigtigt at der kommer flere kvinder ind i ledelser og bestyrelser? Hvad er det kvinder kan bidrage med, som mændene ikke kan? Hvad kendetegner egentlig den succesfulde leder, og har det noget som helst med køn at gøre? 201403_Tabel-3-a

Med afsæt i data fra godt 16.500 FokusProfiler stiller Garuda i ‘Fokus, køn og ledelse’ skarpt på danskernes fokus på jobbet og giver et bud på de for arbejdslivet relevante forskelle på mænd og kvinder. Vi ser bl.a. på hvilke typer personligheder der klarer sig bedst som ledere, hvad der kendetegner kvindelige og mandlige ledere, og på sammenhængen mellem uddannelse og fokus.

Læs Fokus, køn og ledelse her:

Hent “Fokus, køn og ledelse” i PDF-version

 

Giv lyd!

Har du spørgsmål eller kommentarer til udgivelsen, vil vi meget gerne høre fra dig. Ring til 8746 8600, eller skriv til garuda@garuda.dk. Få information og nyheder: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os også på LinkedIn.

Spørgsmål?


Kontakt kursus- og marketingchef Merete Worsøe

Tel: 22 77 40 35
Mail: mw@garuda.dk