Garuda inviterer til ERFA-dage 2018

Garuda inviterer til ERFA-dage 2018

Garuda ERFA-dage 2018

Til foråret har vi endnu en gang fornøjelsen af at kunne invitere dig til et par fagligt udfordrende og inspirerende ERFA-dage i København og Aarhus. Sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Dagene fokuserer på robuste organisationer, intelligens og strategisk brug af Garudas profilværktøjer. På programmet er blandt andet Anna Vedel (ph.d. og forsker ved Psykologisk Institut), Kasper Hvidt (workshop med tidligere landsholdsmålmand og nuværende sportsdirektør for RFRSH Entertainment) og Thomas Milsted (forfatter, foredragsholder og tidligere leder af Center for Stress og Trivsel).

Onsdag den 14. marts

Brøndby Stadion
Brøndby Stadion 30
2605 Brøndby

Tilmeld dig København

Torsdag den 12. april

MALT
Ceresbyen 64-68
8000 Aarhus C

Tilmeld dig Aarhus

PROGRAM – KØBENHAVN

09.30 Morgenmad
10.00 Nyt fra Garuda ved adm. direktør Rasmus Mortensen
10.30 Brøndby IF’s værdier ved sportsdirektør Troels Bech
10.45 Intelligens og personlighed ved ph.d. Anna Vedel, Psykologisk Institut på Aarhus Universitet
11.30 Pause
11.45 Strategisk anvendelse af Garudas profiler ved Rasmus Mortensen
12.15 Frokost
13.15 Intro til workshops
13.30 Workshops
14.30 Kaffe
15.00 Workshops
16.00 Networking
16.30 Robust organisationer ved Thomas Milsted
17.30 Middag

PROGRAM – Aarhus

09.30 Morgenmad
10.00 Nyt fra Garuda ved adm. direktør Rasmus Mortensen
10.30 Intelligens og personlighed ved ph.d. Anna Vedel, Psykologisk Institut på Aarhus Universitet
11.15 Pause
11.30 Strategisk anvendelse af Garudas profiler ved Rasmus Mortensen
12.00 Frokost
13.00 Intro til workshops
13.15 Workshops
14.15 Kaffe
14.45 Workshops
15.45 Networking
16.15 Robust organisationer ved Thomas Milsted
17.15 Afrunding
17.30 Middag

 


Intelligens, robuste organisationer og strategisk brug af Garudas profilværktøjer

I år fokuserer ERFA-dagene på intelligens, robuste organisationer og strategisk brug af Garudas profilværktøjer. Dagene byder blandt andet på forsker og underviser fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet Anna Vedel. Hendes særlige interesse- og vidensområde er individuelle forskelle. Det vil sige forskelle i mål, motivation, intelligens, holdninger og personlighedstræk.

I sit oplæg fokuserer Anna Vedel på sammenhængen mellem intelligens og personlighed.

 

 


Rasmus Mortensen: Strategisk anvendelse af Garudas profiler

Har du overvejet, hvilke strategiske og forretningskritiske data som befinder sig bag din anvendelse af personprofiler?

På baggrund af klassificering og gruppering af dine personprofiler kan du få et unikt indblik i, hvad der kendetegner din organisation og jeres afdelinger, talenter eller high performers.

Rasmus Mortensen, adm. direktør hos Garuda, dykker ned i, hvordan og hvorfor du bør arbejde strategisk med dine Garuda-data – og ikke mindst, hvilken værdi de medfører.

 


Thomas Milsted: Robuste organisationer

Thomas Milsted har i mere end to årtier været en af landets mest benyttede foredragsholder inden for områderne stress, trivsel, robusthed og arbejdsglæde.

I sit foredrag vil Thomas Milsted tale om, hvordan man kan udvikle en robust organisation. Og det handler ikke bare om at ansætte robuste medarbejdere. Virkeligheden er langt mere kompleks, og mange faktorer påvirker en organisations robusthed.

 

 


Workshop 1: Kasper Hvidt, sportsdirektør hos RFRSH Entertainment

Som ankermand og sikker sidste skanse på det danske herrelandshold gennem mere end 14 år oplevede Kasper Hvidt, hvordan HåndboldProfilen, der er en modificeret udgave af FokusProfilen, kunne bruges til at styrke de enkelte spillere og knytte holdet tættere sammen.

Nu trækker han på de erfaringer som sportsdirektør i virksomheden RFRSH Entertainment, der blandt andet står bag eSport-holdet Astralis, som topper verdensranglisterne.

I denne workshop kan du høre mere om Kasper Hvidts erfaringer med at bruge FokusProfilen – som sportsudøver og sportsdirektør.

 

 


Workshop 2: Nanna Pedersen, Senior Consultant hos Fertin Pharma og underviser hos Garuda

Nanna Pedersen underviser på Garudas FokusProces-kursus. I sin workshop koger hun pointerne fra kurset ind, så du i løbet af en time kan få endnu mere træning i at bruge FokusProfilens mange muligheder.

I løbet af workshoppen kommer Nanna Pedersen blandt andet omkring FokusProfilens forskellige moduler og brugen af hjælpeværktøjer.

 

 

 


Workshop 3: Erik Vesterskov, seniorkonsulent hos Garuda AS

Når du rekrutterer en ny medarbejder, handler det om at finde det optimale match mellem person, opgaver og afdeling. Så er der nemlig større sandsynlighed for, at du får en dygtig og engageret medarbejder, der kan skabe de bedste resultater – på kort og lang sigt.

I sin workshop zoomer seniorkonsulent hos Garuda AS, Erik Vesterskov, ind på den logiske test Garuda Logik, som kan hjælpe med at finde de rette medarbejdere.

Garuda Logik kan give værdifulde information om, hvor hurtigt og præcist en person kan lære og løse nye opgaver uden forhåndsviden. Du kan lære meget mere og Garuda Logik i Erik Vesterskovs workshop.