Profilværktøjer

Garudas profilværktøjer varierer i kompleksitet og kan anvendes på alle organisatoriske niveauer – i forbindelse med rekruttering og udvikling af såvel topledere som timelønnede medarbejdere.

Profilværktøjer

Profilværktøjer til rekruttering og udvikling

Garudas profilværktøjer indeholder avancerede og uddybende personlighedstest og personprofiler og er udviklet til at lade dig komme hele vejen rundt om både individ, gruppe og organisation.

Profilværktøjerne varierer i kompleksitet og er hver især rettet mod anvendelse i forskellige situationer og med forskellige formål. Kvalificer stillingsopslag og ansættelsessamtale, og rekrutter de rette medarbejdere. Skab positiv faglig og personlig udvikling hos medarbejdere og ledere. Sammensæt optimale teams, og skab fundamentet for et stærkt samarbejde. Og, måske vigtigst af alt: Få værktøjer til at stimulere motivation, trivsel og arbejdsglæde, hver eneste dag.

Garuda har profilværktøjer til medarbejdere på alle organisatoriske niveauer – fra topledere til timelønnede medarbejdere. Du kan læse om værktøjerne nedenfor eller via menuen til venstre.

Er du i tvivl om hvilket profilværktøj der passer til dine behov, kan du også tage afsæt i de opgaver og udfordringer du sidder med til daglig; f.eks. rekruttering, medarbejder- og lederudvikling eller teamudvikling.

Læs om værktøjerne via nedenstående links, eller se vores katalog til højre.


Det siger kunderne:
Organisationsudvikling og udvikling af ledere med personlighedstest

“Processen og profilværktøjerne skaber bevidsthed om de ting man gør i hverdagen, og ansporer refleksion omkring personlig udvikling. Det handler ikke om at ensrette adfærd men om, med afsæt i den enkeltes udgangspunkt, at klarlægge hvor vedkommende med fordel kan udvikle sig.”

– Nanna M. Pedersen, HR-konsulent, Fertin Pharma A/S

Læs mere om Fertin Pharmas udvikling af talenter


Garudas profilværktøjer:

Kontaktperson


Kontakt chefkonsulent Lotte Mølgaard

Tel: 87 46 86 00
Mail: lom@garuda.dk