Software

Software

Professionel software der giver indsigt og forståelse

KompetenceProfilens software rummer et utal af faciliteter der giver dig grundlag for en præcis og uddybende samtale.

sidepix 230x375 20

PersonProfilen

På baggrund af personens besvarelse af 320 udsagn danner softwaren en PersonProfil der afdækker 16 træk fordelt ud fra Hoved-Hjerte-Ben™-modellen. Softwaren giver et godt grafisk overblik, forslag til fortolkninger samt en lang række analysefaciliteter. Alt relevant materiale kan udskrives og anvendes som åbent grundlag for den efterfølgende samtale.

JobProfil

Med JobProfil-modulet kan du definere hvilke personlige kompetencer der ønskes i en specifik stilling.

Ved at sammenligne PersonProfilen og JobProfilen får du overblik over hvordan personen vil kunne fungere i jobbet. Softwaren kan bidrage med en vurdering af mulige konsekvenser af eventuelle uoverensstemmelser mellem PersonProfilen og JobProfilen.

SpejlProfil

Ved at benytte SpejlProfil-modulet i KompetenceProfilen har du mulighed for at se øvrige medarbejdere, kollegaer eller chefers opfattelse af respondentens adfærd og kompetencer.

SpejlProfilen måler på de samme 16 træk som PersonProfilen udgør og tager ca. 10-20 minutter at udfylde.

Statistikmodul

I statistikmodulet kan du lave avancerede statistiske analyser på alle dine data. Du kan f.eks. sammenligne profilerne for forskellige grupper eller oprette en JobProfil på baggrund af profilerne for en gruppe af velfungerende medarbejdere inden for et specifikt område. Du har ligeledes mulighed for at oprette din egen normgruppe og skala hvilket giver dig mulighed for at måle profilen op i mod eksempelvis en virksomhedskultur.

 

Kontaktperson


Kontakt chefkonsulent Lotte Mølgaard

Tel: 21 44 44 81
Mail: lom@garuda.dk