Online Test System

Online Test System

Online Test System: Udfyld profiler via internettet

Arbejder du med HR – rekruttering, medarbejder- og lederudvikling og udvikling af teams? Så har du måske overvejet at gøre brug af personlighedstests og profilværktøjer til evaluering, ranking og udvælgelse af kandidater, identificering af en medarbejders styrker og udfordringer samt sammensætning af de helt rigtige hold til projekter og lignende.

sidepix 230x230 09

Garuda har siden 1980’erne udviklet et bredt udvalg af profilværktøjer og personlighedstests til netop rekruttering, medarbejder- og lederudvikling samt udvikling af teams eller hele organisationen. Værktøjer som i dag bruges til at kvalificere HR-processer i en lang række organisationer i hele Skandinavien.

Se alle Garudas profilværktøjer her

Udfyld profilen online

Garuda Online Test System gør det muligt at udfylde profiler via internettet. Som licenskunde hos Garuda får du adgang til at benytte systemet så du selv kan sende passwords ud og downloade profiler. Systemet er udviklet i overensstemmelse med de højeste etiske standarder og sikkerhedskrav.

Hvordan virker det?

  1. Garuda Online Test System installeres på din computer hvorefter du kan lave adgangskoder til dine respondenter. Adgangskoderne genereres automatisk og er krypteret for ekstra sikkerhed.
  2. Du sender dernæst respondenten en e-mail indeholdende adgangskode til spørgeskemaet.
  3. Respondenten kan nu udfylde spørgeskemaet via internettet i ro og mag (via egaruda.com). Når spørgeskemaet er udfyldt og gemt, får du straks en e-mail.
  4. Du downloader profilen direkte til din Garuda-software – hvorefter du kan arbejde videre med profilen på normal vis.

 

Vil du høre mere om Garuda?

Vil du vide hvordan du kommer i gang med at bruge Garudas profilværktøjer i din organisation? Så tag kontakt; vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang med at opkvalificere dine HR-opgaver.

Kontaktperson


Kontakt chefkonsulent Lotte Mølgaard

Tel: 21 44 44 81
Mail: lom@garuda.dk