Vi har heldigvis travlt og har derfor brug for din hjælp. Som vores nye programmør skal du være med til at udvikle Garudas nye og nytænkende platform, der fremover skal gøre det endnu bedre at være bruger hos os.

I jobbet kommer du til at indgå i et udviklingsteam, hvor dine primære opgaver bliver at udvikle vores API-løsning til Garuda-platformen i samarbejde med en seniorudvikler, som allerede er i fuld gang. Du har således god mulighed for at få sparring. Men det er også vigtigt, at du sætter pris på selv at tage ansvar og arbejde selvstændigt i perioder.

Programmør med rette indstilling

På sigt skal du videreudvikle API’et og i samarbejde med eksterne aktører udvikle frontend-delen af Garuda-platformen. Desuden skal du sammen med resten af udviklingsteamet udtænke nye algoritmer og funktionaliteter til vores eksisterende applikationer og platforme.

For os er det ikke afgørende, at du har en masse års erfaring. Vi ser hellere, at du har den rette indstilling og er klar på at rykke dig i en retning, der både tilgodeser dig og Garuda. Din uddannelsesbaggrund er heller ikke afgørende. Så vi hører gerne fra dig, hvad enten du er datamatiker, IT-ingeniør eller noget tredje.

Lyder det som noget for dig?

Så søg jobbet her

Vi glæder os til at høre fra dig.