Vi er glade for at kunne præsentere en ny og værdifuld opdatering, som vi håber du finder interessant. Vores velkendte persontyper; Freja, Emil, Ingrid og Magnus har nemlig fået nyt udseende.

Fokus-modellen og de fire typer findes illustreret som ledere, sportsudøvere, sundhedspersonale mm. Nu præsenterer vi så en ny udgave, som er special tilpasset Forsvaret og giver dig og dine kolleger og respondenter mulighed for at relatere endnu bedre til jeres hverdag.

Freja, Emil, Ingrid og Magnus er nu iført camouflage tøj, hvilket gør dem mere genkendelige og relevante for miljøet i Forsvaret.

Illustrationerne bevarer de samme karaktertræk, som du kender og værdsætter, men er nu tilpasset for at forbedre din oplevelse og anvendelse i en militær kontekst.

Du kan hente de nye illustrationer via Garuda Universe, hvor de er tilgængelige for dig og dit team. Vi håber, at illustrationerne vil bringe endnu mere værdi til dit arbejde og hjælpe med at skabe en mere relaterbar og engagerende oplevelse.

Garuda Fokus-model, fire typer i Forsvaret

Sådan får du adgang til de nye illustrationer:

  • Log ind på Garuda Universe [https://web.egaruda.com].
  • Gå til sektionen “Hjælp og materialer”.
  • Download de nye karikaturtegninger under “Hjælpeværktøjer”

Har du ikke adgang til Garuda Universe, så sender vi dem gerne direkte til dig. Du kan blot kontakte os direkte her … 

Vi ser frem til at høre din feedback og håber, at de opdaterede tegninger vil bidrage positivt til dit arbejde med Fokus-modellen.