Hos Garuda har vi tre forskellige typer af kurser, som du kan tilmelde dig. De to første uddanner dig i at bruge vores profilværktøjer, mens det sidste er en videreuddannelse, der gør dig endnu skarpere på, hvordan du får mest ud af at bruge profilværktøjerne.

Kurser i KompetenceProfilen

KompetenceProfilen er vores største profilværktøj og en af de mest dybdegående personprofiler på markedet. Inden du kan arbejde med KompetenceProfilen, skal du være certificeret bruger. Det bliver du ved at bestå vores kursus i KompetenceProfilen.

Læs mere her

 

Kurser i Fokus-modellen

På vores kursus i Fokus-modellen bliver du certificeret i at bruge FokusProfilen og BasisProfilen. På kurset lærer du om teorierne, som FokusProfilen og BasisProfilen bygger på, og du bliver trænet i, hvordan du tolker andres profiler – og giver tilbagemeldinger på baggrund af dem.

Læs mere her 

 

FokusProces-kurser

På vores FokusProces-kursus får du mulighed for at gå i dybden med FokusProfilen. Kurset rettet sig mod dig, der allerede har været på kursus i Fokus-modellen, men som gerne vil mere træning i at bruge FokusProfilens mange muligheder.

Læs mere her

Anbefalet af Dansk HR