FokusProfilen og BasisProfilen bygger begge på Fokus-modellen. Den indeholder begreber, som giver et hurtigt og overskueligt overblik over individets fokusområder. Desuden viser Fokus-modellen, hvilke muligheder og udfordringer der kan være i samarbejdet mellem flere personer. For at kunne bruge FokusProfilen eller BasisProfilen er det et krav, at du er certificeret i Fokus-modellen.

Certificeringen består af et kursus, som varer én dag. På kurset gennemgår underviseren Fokus-modellen og uddanner dig i, hvordan du bruger og får mest ud af Fokus- og BasisProfilen.

Du kan bruge Fokus-modellen til:

  • Rekruttering
  • Teambuilding
  • Udviklingssamtaler
  • Konfliktløsning
  • Lederudvikling
  • Karriererådgivning.

Fokus-modellen arbejder med fire grundlæggende typer af opgaver, der skal varetages, og som man som individ kan have mere eller mindre fokus på. De er: grunderopgaver, integratoropgaver, resultatopgaver og udvikleropgaver.

På kurset lærer du, hvad der kendetegner de fire typer, og du bliver introduceret til både BasisProfilen og FokusProfilen. Desuden træner underviseren dig i, hvordan du tolker andres profiler – og giver tilbagemeldinger på baggrund af dem.

Når du har gennemført dette kursus har du også mulighed for at tilmelde dig et FokusProces-kursus, som går mere i dybden med alle modulerne i FokusProfilen.

PRIS

Prisen for kurset er kr. 4.500,- ekskl. moms.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning. Vi afholder som oftest kurserne i Trekantområdet.
Kurserne gennemføres med max. 9 kursister pr. hold. Undervisningen foregår fra kl. 9.00 til 16.00.
Der er mulighed for at lave lukkede virksomhedskurser.

Kommende kurser

27/11/2019 Fokus-modellen
28/01/2020 Fokus-modellen
10/03/2020 Fokus-modellen
05/05/2020 Fokus-modellen
22/06/2020 Fokus-modellen