Der er mange gode grunde til at få hjælp til rekruttering. Det kan være både omstændeligt, tidskrævende og ikke mindst omkostningstungt at foretage rekrutteringer. Derfor er det hensigtsmæssigt at finde det helt rette match i første omgang. Formålet med en rekruttering er i bund og grund at få afdækket, om kandidaten har de rette faglige og personlige kompetencer, som vil kunne skabe den helt rette værdi for jer.

Hos Garuda kan vi hjælpe med en lang række af de vigtigste HR-processer. Hvis I ønsker assistance til rekruttering i København og omegn, kan vi tilbyde forskellige slags ydelser, som vil kunne bidrage til at kvalificere rekrutteringsprocessen.

Professionel hjælp til rekruttering i KBH

Der er både mulighed for at få professionel konsulenthjælp og rådgivning, og vores dygtige konsulenter hjælper allerede en række virksomheder med rekruttering i København. Vi agerer som samarbejdspartner og kan være med jer gennem enten hele eller dele af processen.

Vi har desuden specialudviklede profilværktøjer, der er vigtige redskaber i enhver HR-værktøjskasse. Disse retter sig specifikt til det danske arbejdsmarked. Vil du blive endnu skarpere til at anvende profilværktøjer i rekrutteringen, så tilbyder vi forskellige slags kurser, som uddanner dig i at bruge disse.

  • Vidste du, at +15.000 personer er certificerede i Garudas personprofiler?

Rekrutteringsbureau i København

Hos Garuda opererer vi som rekrutteringsbureau i København, hvor vi bidrager til at sikre en høj kvalitet i jeres rekrutteringsstrategi– og proces. Hvis I har spørgsmål eller brug for yderligere information, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi tilbyder hjælp til rekruttering i København og i resten af landet – vi har nemlig en landsdækkende service. Kontakt os, og vi vil tage en snak med jer om mulighederne med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Er du interesseret i at vide mere om rekrutteringsprocessen?

Vi har udarbejdet en e-bog, som går igennem de tre faser, som en rekrutteringsproces består af. Klik på linket herunder for at hente e-bogen.

Hent vores e-bog om rekrutteringsprocessen