Når du samarbejder med os, er der to veje, du kan gå. Den ene vej er, at du køber adgang til vores personprofiler på et årligt abonnement og selv inddrager profilerne i dine HR-processer. Den anden vej er, at du trækker på vores erfarne og kompetente konsulenter, der er superbrugere af personprofilerne. Disse to veje kan dog sagtens krydse hinanden. Og vi står altid til rådighed for hjælp, support og sparring, hvad enten du vælger den ene eller den anden vej. Her på siden kan du læse om vores fire typiske konsulentydelser.

Second Opinion

Med en Second Opinion fra Garuda får du hjælp til at ansætte de dygtigste medarbejdere, der passer bedst til både stillingens indhold og holdet af kollegaer. En Second Opinion er et ekstra sæt øjne fra en af vores chefkonsulenter, der giver jer rådgivning om de forskellige kandidaters kompetencer og personlighed – i forhold til stillingen.

Læs mere om Second Opinion

Teamproces

Afholder du løbende teamprocesser for at udvikle og fastholde medarbejderne? Hvis ikke, bør du overveje at komme i gang. Og vi vil gerne hjælpe. Når vi faciliterer teamprocesser, målretter vi dem altid efter dine behov. Men målet er ofte at styrke samarbejdet og kommunikationen i teamet, afdelingen eller virksomheden. Det sker ved, at medarbejderne gennem øvelser på dagen og efterfølgende opfølgning får større indsigt i selv og hinanden. Bl.a. om, hvordan de foretrækker at arbejde, kommunikere og samarbejde, samt hvad der motiverer dem på både kort og langt sigt.

Læs mere om teamprocesser

Individuel lederudvikling

Vores lederforløb henvender sig til dig, der savner et hands-on-forløb, hvor ledelsesteori er blevet oversat til praksis og overført direkte til noget, der udvikler dig i dit arbejde. Forløbet er ikke en akademisk overbygning fyldt med bøger. Vores fokus er i stedet, at du relativt hurtigt skal kunne overføre indsigterne fra forløbet til din dagligdag. Uden at du skal være væk fra din ledergerning specielt længe ad gangen.

Læs mere om individuel lederudvikling

Individuel outplacement

Vi tilbyder individuelle outplacement-forløb, som vi skræddersyer til din eller dine opsagte medarbejdere. Med udgangspunkt i vores dybdegående personprofiler dvæler vi ved deres styrker og talenter. Efterfølgende mobiliserer vi styrkerne i deres jobsøgning, så de træder frem. I jobansøgning, CV og samtale. Men også i selve afklaringsarbejdet med, hvad de ønsker at arbejde med, hvor de naturligt finder sig til rette, hvordan de udnytter deres potentiale, samt hvem de bedst samarbejder med.

Læs mere om individuel outplacement