Inden du kan arbejde med KompetenceProfilen, er det et krav, at du er certificeret bruger. Det bliver du på Garudas certificeringskursus, der i alt varer tre dage.

Kurset uddanner dig i KompetenceProfilens mange muligheder, men giver dig også de grundlæggende forudsætninger for at benytte Garudas andre profilværktøjer. Efter du har bestået kurset, kan du straks benytte KompetenceProfilen i professionelle sammenhænge. Og efter en halv dags supplerende uddannelse kan du desuden bruge BasisProfilen og FokusProfilen.

CERTIFICERINGSKURSUS A (TO DAGE): INTRODUKTION

Kurset introducerer dig til KompetenceProfilen og uddanner dig i at bruge den. Underviser gennemgår teorierne bag KompetenceProfilen, og du bliver trænet i at give tilbagemeldinger.

CERTIFICERINGSKURSUS B (EN DAG): AFSLUTTENDE KURSUS

På kursets anden del skal du igennem en afsluttende prøve, hvor underviseren vurderer din evne til at tolke og give tilbagemeldinger på profiler. Når du har bestået kursus B, er du certificeret bruger af KompetenceProfilen.

PRISER

Åbne kurser

Certificering A + B: kr. 20.000,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer forplejning, overnatning, undervisning og materiale. Vi afholder som oftest kurserne i Trekantområdet.

Lukket virksomhedskursus

Alle vores kurser kan også afholdes som lukkede virksomhedskurser hos jer. Kontakt os for at høre nærmere.

Kommende kurser

07/10/2020-08/10/2020 KompetenceProfilen Certificering A
01/12/2020-02/12/2020 KompetenceProfilen Certificering A

10/11/2020 KompetenceProfilen Certificering B (Ingen ledige pladser)
15/12/2020 KompetenceProfilen Certificering B (Ingen ledige pladser)

Datoer for 1. halvår 2021 kommer snarest. Kontakt os gerne på loj@garuda.dk hvis du vil have besked, så snart de er på hjemmesiden.