Hos Garuda har vi seks forskellige typer af kurser, som du kan tilmelde dig. De tre første uddanner dig i at bruge vores profilværktøjer, mens de sidste tre er videreuddannelser, der gør dig endnu skarpere på, hvordan du får mest ud af at bruge profilværktøjerne.

Kurser i KompetenceProfilen

KompetenceProfilen er vores største profilværktøj og en af de mest dybdegående personprofiler på markedet. Inden du kan arbejde med KompetenceProfilen, skal du være certificeret bruger. Det bliver du ved at bestå vores kursus i KompetenceProfilen.
Læs mere om kurset i KompetenceProfilen

 

Kurser i Fokus-modellen

På vores kursus i Fokus-modellen bliver du certificeret i at bruge FokusProfilen og BasisProfilen. På kurset lærer du om teorierne, som FokusProfilen og BasisProfilen bygger på, og du bliver trænet i, hvordan du tolker andres profiler – og giver tilbagemeldinger på baggrund af dem.
Læs mere om kurset i Fokus-modellen 

 

Kursus i rekrutteringsprocessen

Her får du Garudas best practice-viden om, hvilke aspekter der bør indgå i rekrutteringsprocessen – lige fra behovet for en ny medarbejder opstår, til den nye medarbejder er godt onboardet i virksomheden. Desuden får du rig mulighed for at sparre med de andre deltagere om deres erfaringer fra rekrutteringsprocessen; hvad virker, og hvad fungerer ikke?
Læs mere om kurset i rekrutteringsprocessen

 

Kursus i teamprocessen

På kurset lærer du, hvordan du bedst inddrager personprofiler i dine teamprocesser. Formålet er at styrke samarbejdet og kommunikationen i teamet, hvilket er afgørende parametre, når man snakker udvikling og fastholdelse, hvor mange vægter gode kollegaer, professionelt samarbejde og individuel udvikling blandt de vigtigste faktorer for at trives i jobbet.
Læs mere om kurset i teamprocessen

 

Kursus i lederudvikling – Train the Train

Vi oplever en stigende efterspørgsel på målrettet lederudvikling. Derfor træner vi dig på dette kursus i, hvordan du kan køre individuel lederudvikling i din egen organisation.
Læs mere kurset i lederudvikling