Videoer på sociale medier fanger og fastholder opmærksomheden langt bedre, end traditionel tekst gør. Hvorfor? Fordi de kommunikerer stærkere end tekst. Hjernen behandler faktisk billeder 60.000 gange hurtigere. Med Garuda JobSpots kan du udnytte videoernes store potentiale, når du leder efter nye medarbejdere.

I Garuda JobSpots kan du oprette korte, klare og kontante videoer, som er skræddersyede til sociale medier. Videoerne spidsformulerer dine jobopslag og kommunikerer direkte til dine drømmekandidater – på LinkedIn, Facebook, din hjemmeside mm.

De helt korte videoer varer typisk kun 30-45 sekunder. Længden og formatet gør dem skabt til at blive delt, så du når ud til en større målgruppe med dine jobopslag.

OTTE FORDELE VED AT VÆLGE JOBSPOTS

Videoerne i Garuda JobSpots engagerer og inddrager kandidaterne tidligt i jobsøgningen og besvarer med det samme de simple HV-spørgsmål, som modtageren sidder med:

  • Hvilket job drejer det sig om?
  • Hvem skal søge det?
  • Hvor søger jeg?
  • Og hvornår vil I have ansøgningen?

Garuda JobSpots styrker jeres employer brand

Formatet, formålet og det lækre visuelle layout, som du får med Garuda JobSpots, øger kendskabet til dit brand. Det skaber omtale og indvirker på jeres employer branding-arbejde.

Men hvorfor bruger flere så ikke videoer i deres rekrutteringsarbejde? Det simple svar er, at det er dyrt og tager lang tid. En fotograf skal skyde film, redigere og rette. Og den film kan kun bruges i én sammenhæng. Desuden skal HR- og marketingafdelingen typisk med ind over.

HENT E-BOG OM EMPLOYER BRANDING

I Garuda JobSpots kan vi have flotte, færdigproducerede minifilm klar til dig på næsten ingen tid. Det er et hidtil fuldstændig uset koncept, som vi har udviklet.

På trods af videoernes hurtige behandlingstid er Garuda JobSpots udviklet specifikt til din organisation med logo, billeder, skrifttype og sproglig tone.

Kræver ingen tekniske forudsætninger

Selvom videoerne fremstår indbydende og professionelle, kræver de ingen tekniske forudsætninger at producere. Alle kan med andre ord være med.

I stedet for at hyre en fotograf, som skal filme, redigere og rette for at skabe en film, du kan bruge i én sammenhæng, har du med Garuda JobSpots dine videoer klar på et par minutter. Og med få rettelser kan de bruges i andres sammenhænge. Processen fra tanke til resultat har aldrig været kortere.Sådan kommer du i gang 

Vi kan tilbyde dig en særdeles fordelagtig aftale på Garuda JobSpots, som blandt andet inkluderer frit forbrug af alle de videoer, du ønsker at producere, og al den support og sparring, du har brug for fra vores side.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil høre mere. Så kontakter vi dig:

Du kan også tage fat i os på 87 46 86 00 eller på garuda@garuda.dk. Vi står klar til at få dig i gang.