Hjælpeværktøjer, webinarer og bøger

Her kan du læse om og bestille forskellige hjælpeværktøjer og bøger, som du kan bruge til at kvalificere, udvikle og variere din anvendelse af Garudas profilværktøjer. Hjælpematerialerne kan være nyttige i en række HR-processer, herunder rekruttering på forskellige niveauer, coaching samt udvikling af individer såvel som teams.

Vær opmærksom på at flere af værktøjerne findes både i fysisk og i digital form samt på flere sprog.


Webinarer

Savner du inspiration til, hvordan du bruger Garudas produkter bedst? Og ny viden om HR-processer mere generelt?

Så tilmeld dig Garudas webinarer. Emnerne tæller blandt andet teamprocesser, rekruttering, onboarding og produktopdateringer. Webinarerne tager udgangspunkt i Garudas modeller og værktøjer, men du behøver ikke at være certificeret for at deltage.

Læs mere om webinarerne og tilmeld dig her


Fokuskort

Sæt Fokus-modellen i spil – bogstaveligt talt. Garuda FokusKort består af fem sæt á 40 kort. Et sæt indeholder ti kort for hver af de fire farver/fokusområder i Fokus-modellen, hver med et udsagn knyttet til det givne fokusområde.

FokusKort er udviklet til erhvervsaktive personer og teams, som har brug for en større forståelse for hinandens forskelligheder, styrker, udfordringer og motivationsområder. Kortene er en inspirerende og underholdende metode til at hjælpe medarbejderne til at opnå indsigt i sig selv og kollegerne. Udsagnene på kortene er enkle og letforståelige. De kan dermed anvendes på alle niveauer, med alle medarbejdere, fra elever til topledere, i såvel private som offentlige organisationer.

Der medfølger forskellige eksempler på procesøvelser, når du køber et sæt, så du hurtigt kan komme i gang

Før du kan anvende Garuda FokusKort, skal du være uddannet i Fokus-modellen og/eller certificeret i Garudas KompetenceProfil. Læs mere om Garudas brugeruddannelser og certificeringskurser her.

FokusKort findes på dansk, engelsk, norsk og svensk.

Pris: 750 kr. – eks. moms og forsendelse.


Focus board

Vælg et Focus Board fra Garuda, hvis du vil illustrere din eller kollegaernes profil på en sjov og anderledes måde. Ryk profilfarverne på plads. Er du mest rød og grøn? Så lad dem fylde mest. Eller måske er du mere grøn eller blå? Så skal de selvfølgelig stå frem.

Dit Focus Board kan stå på skrivebordet og afspejle din generelle personprofil, profilen under pres, eller hvordan dit fokus er i dag. Et Focus Board giver rigtig god mening til teamprocesser eller ved rekrutteringer.

Bestil et Focus Board til 95 kr. stykket (eksklusive moms og forsendelse) eller kontakt os, hvis du er interesseret i et større antal. Så finder vi sammen en skarp pris.


Plakater

Få et anderledes redskab, som har vist sig at være utrolig populært hos vores brugere.Plakat fra GarudaDette sæt bestående af tre plakater viser de fire leder-/personlighedstyper i tre forskellige situationer.

Plakaternes humoristiske illustrationer giver sammen med fokusområdernes karakteristika et inspirerende og konstruktivt afsæt for en dialog om personlighedstypernes meget forskellige tilgange til arbejdsopgaver, kommunikation, forandring, problemløsning, konflikter m.m.

Plakaterne findes på dansk, norsk, svensk og engelsk og måler 50×70 cm.

Pris: 50 kr. – eks. moms og forsendelse. Kontakt os, hvis du er interesseret i et større antal. Så finder vi sammen en skarp pris.


Fokus-tæppe

Du kan bruge Garudas Fokus-tæppe til at synliggøre dit arbejde med farverne fra FokusProfilen.

Du kan for eksempel have tæppet liggende i din afdeling eller tage det med ud, når du kører teamprocesser i organisationen.

Fokus-tæppet findes i to versioner (begge er eks. moms og forsendelse):

  1. Almindeligt tæppe: 2.500 kr.
  2. Plastiktæppe: 1.600 kr.

Fokus-modellen Dialogkort

Det kan være en stor hjælp at have noget håndgribeligt at tale ud fra, for eksempel i forbindelse med coaching samt i rekrutteringssituationer.

Dette kort i A5-størrelse, trykt på kraftigt, blankt papir, er et praktisk redskab, som giver dig Fokus-modellen på den ene side og et overblik over de fire personlighedstyper på den anden. Oplagt at bruge på tomandshånd til en dialog om personligt fokus, styrker og udfordringer.

Kortet findes på dansk og engelsk.

Pris: 5 kr. – eks. moms og forsendelse.


PowerPoint-Skabeloner

Skal du udarbejde præsentationsmateriale om Garudas profilværktøjer, kan du tage afsæt i vores standardpræsentationer. Vi har generelle PowerPoint-skabeloner samt skabeloner til hvert af vores profilværktøjer.


KompetenceProfilen- Hjælpeord

Det kan være en stor hjælp at have noget håndgribeligt at tale ud fra, for eksempel i forbindelse med lederudvikling eller i rekrutteringssituationer.

Dette kort i A4-størrelse, trykt på kraftigt, blankt papir, er et praktisk redskab, som giver et overblik over KompetenceProfilens 16 personlighedstræk og over fortolkningsteksterne på alle områderne. Det er oplagt at bruge på tomandshånd og/eller til ledere og ansættelsesudvalg ifm. rekruttering.

Pris: 5 kr. – eks. moms og forsendelse.


Best practice

Med Garuda Best Practice katalog får du inspiration og idéer til anvendelsesmuligheder med Garudas profilværktøjer. Kataloget er udarbejdet med henblik på at skabe yderligere værdi for vores brugere i processerne inden for rekruttering, medarbejder- og lederudvikling samt udvikling af teams.


Bøger

Garudas grundlægger og ejer, Finn Havaleschka, har skrevet en række bøger om det tankegods, Garuda består af. Her har vi valgt fire ud – du kan bestille dem ved at skrive til os på garuda@garuda.dk eller hos Saxo:

Personlighedsbestemt ledelse er Havaleschkas seneste bog. Den plæderer for en større grad af linearitet i ledelse, så det personlige lederskab kan blive mere stabilt og mindre afhængigt af moderetninger (Pris: 80 kr. ex. moms + forsendelse).

Den generøse leder handler om at møde sine medarbejdere dér, hvor de er ud fra deres ambitioner, kompetencer og behov. Præmissen for bogens metode er, at ledelsesansvaret er delt mellem leder og medarbejder. Det betyder, at selvom lederen naturligvis har et stort ansvar for sine medarbejderes trivsel og udvikling, har den ledede – altså medarbejderen – et medansvar, der ofte overses i ledelseslitteratur (Pris: 160 kr. ex. moms + forsendelse).

Udnyt dit personlige potentiale fokuserer på dig. Hvor du er, hvad der udgør dit lykkehjørne, og hvad dine karriere(drømme) indebærer. Tidligere landstræner og nuværende borgmester i Viborg, Ulrik Wilbek, har skrevet bogens forord, og hans anbefaling er klar: ”Læs bogen. Det værste, der kan ske, er, at du bliver klogere på livet” (Pris: 160 kr. ex. moms + forsendelse).

Fokuseret ledelse beskriver, hvordan du må kende dig selv for at blive en god leder – og vide, hvad dine stærke og svage sider er. Den samme viden må du have om dine medarbejdere, så du kan møde dem dér, hvor de befinder sig bedst. Du kan hente “Fokuseret ledelse” som e-bog på vores blog (Pris for fysisk bog: 80 kr. ex. moms + forsendelse).


Gruppe-modul

Med adgang til Gruppe-modulet fra Garuda kan du skære en stor del administrative udgifter væk, når du håndterer flere personprofiler ad gangen. Modulet hjælper dig nemlig via en enkel import funktion med at kunne lave masseudsendelser.

Gruppe-modulet holder styr på, hvornår spørgeskemaer skal sendes ud, og hvem der skal modtage hvilket indhold. Samtidig giver Gruppe-modulet mulighed for automatisk at oprette rapporter og sende dem direkte til respondenten, uden at du skal foretage dig noget.

Hvis du vil have adgang til modulet, koster det et engangsbeløb på 15.000,- eksklusive moms, men inklusive opsætning og support.


Bestil hjælpeværktøjer

Hvis du vil bestille et eller flere af Garudas hjælpeværktøjer, der kan styrke din brug af profilerne, er du meget velkommen til at kontakte kursuskoordinator Loni Jensen.

Kontakt os gerne, hvis du mangler andre profilværktøjer, har ideer til hjælpeværktøjer eller søger sparring til anvendelse af profilerne i dine HR-processer. Vores konsulenter har stor erfaring med at anvende profilerne i praksis.