Hos Garuda arbejder vi for en lang række spændende danske virksomheder – både store og små, private og offentlige. Her på siden kan du et udsnit af dem. De dækker spændvidden af, hvilke værktøjer vi har, og i hvilke brancher man kan bruge dem.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan bruge vores værktøjer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Middelfart Sparekasse

Garudas profilværktøjer hjælper os med at kvalificere både rekruttering og teamudvikling. Der er en klar rød tråd fra rekrutteringsprocessen i JobMatchProfile til selve samtalen,
hvor KompetenceProfilen er med til at udfolde dialogen og afdække vores kandidater endnu bredere. Efter ansættelse anvender vi FokusProfilen, der giver vores medarbejdere
og ledere større indsigt i, hvad vi hver især arbejdsmæssigt fokuserer på. Det er med til at styrke såvel samarbejde som sammenhængskraft.

Helle Lund Gregersen, HR-direktør

Nic. Christiansen Gruppen

Vi har med stor tilfredshed samarbejdet med Garuda i en årrække og bruger flere af deres løsninger i vores HR-arbejde. Primært JobMatchProfile til håndtering af kandidater og KompetenceProfilen til rekruttering og ledelsesudvikling. Vi udvikler ledere i vores egne forløb, der indeholder KompetenceProfilen med dens begreber, modeller og forståelsesramme, fordi profilen er nem at forstå og giver lederne en tryghed og et fælles sprog. Alt i alt er Garuda utroligt nemme at samarbejde med på grund af deres flinke, imødekommende og udviklingsorienterede medarbejdere.
Mads Bundesen, Koncern HR-chef

Kompan

Vi anvender de fleste af Garudas produkter – alle med stor tilfredshed. Nærmere bestemt bruger vi JobMatchProfile, Garuda Logik og KompetenceProfilen til rekruttering og FokusProfilen til Teamprocesser. Vi har certificerede brugere internationalt, og Garudas personprofiler med det tilhørende fælles sprog er et element, vi ønsker at anvende i hele vores organisation, i Danmark såvel som de øvrige 21 lande, vi er til stede i. Vi har erfaret, at Garuda fungerer lige så godt på tværs af landegrænser, som det gør internt i Danmark.
Jeg kan kun anbefale Garuda, deres kontinuerligere fokus på professionelle og letforståelige løsninger – både i Danmark og internationalt.

Jan Johannesen, Group HR director

Carl Ras

Vi bruger nærmest hele Garudas palette af værktøjer i Carl Ras. Vi bruger dem til rekruttering, lederudvikling, personlig udvikling, karriereudvikling og teamudvikling. Ud over at værktøjerne er nemme at arbejde med, så er den helt store fordel, at de er genkendelige i organisationen, da mange har set dem før, og det er den samme model, de ser igen og igen – blot i andre perspektiver.
Det gør, at modellen er godt integreret, og at vi har fået et fælles sprog, når vi taler om profiler.

Tina Ziegler, HR-chef

Ledernes Kompetencecenter

Vi bruger Garudas profiler på mange af vores lederuddannelser. Vi oplever, at de studerende har stor gavn af den indsigt, de får. Det giver dem et stabilt fundament til at få en dybere forståelse af både dem selv og de relationer, de indgår i.
Birgit Tygesen, programchef

HusCompagniet

Personprofilen og JobMatchProfile har været med til at hæve succesraten for rekrutteringer hos HusCompagniet. Personprofilen giver ledere med varierende grad af HR-erfaring nem adgang til at kunne stille spørgsmål til kandidaternes personlige kompetencer.
Anna Schøning, HR-chef

Aalborg kommune

Vi har haft rigtigt stort udbytte af den sparring, vi har fået fra Garudas konsulent. Konsulenten fik os til at se nye måder at anvende Fokusprofilen på, som hjalp os til at skabe mere værdi for de grupper, vi hjælper med at udvikle. Det har hjulpet os til at bruge Fokusprofilen endnu bedre til udvikling af teamsamarbejdet.
Michael Dam, teamleder

Lasertryk

Lige til at begynde med var lederne utilfredse med, at de skulle til at fastsætte en idealprofil for den nye medarbejder. Men da de gik ind til jobsamtalerne, kunne de godt se, at niveauet steg, fordi det var langt nemmere at spørge ind til de personlige kompetencer, som ellers er svære at belyse.
Louise Clara Enevoldsen, Løn og HR

Sønderborg Forsyning

Jeg påskønner konsulentens faglighed og evne til at skabe et tillidsfuldt rum for min ledergruppe.
Hans Erik Kristoffersen, direktør

Sønderborg Kommune

Jeg oplevede, at vores konsulent fra Garuda satte fingeren på lige præcis de emner, som er svære at komme ind på i et almindeligt ansættelsesudvalg. Det formåede hun at gøre på en meget elegant måde, så det virkede naturligt og ikke hårdt for kandidaten.
Hanne Bruun, afdelingsleder

Velliv

Vi fik en rigtig god forståelse for FokusProfilen. Garuda formåede at inddrage alle deltagerne og fik skabt et godt fundament og viden om de fire profiler, som vi kunne arbejde videre med i gruppeopgaver. Alt i alt en god oplevelse.
Mette Snedker, HR-partner

Dansk HR

Garuda har gennem flere år været samarbejdspartner til DANSK HR. Vi har altid oplevet en konstruktiv HR-dialog til fælles gavn for den udvikling det kræver for at være på forkant inden for HR, HR-værktøjer og ikke mindst HR-tendenser.
Kim Staack Nielsen

Erhvervsakademi Aarhus

Samarbejdspartnere

Nedenfor finder du Garudas samarbejdspartnere. Vi hjælper gensidigt med at berige hinanden. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi arbejder sammen.