Vi har flere forskellige redskaber, som hjælper dig, når du bruger Garudas værktøjer.

Idéen med redskaber er, at de skal støtte og hjælpe dig, hvad enten du skal rekruttere, udvikle et team eller skabe et fælles sprog i organisationen.

Vi har tre overordnede kategorier af redskaber. De er:

  • Hjælpeværktøjer
  • Garuda Online Test System
  • Hoved-Hjerte-Ben-modellen

For nu at gennemgå dem kort en for en så dækker overskriften hjælpeværktøjer over forskellige spændende produkter. De bidrager til at kvalificere, udvikle og variere din anvendelse af Garuda profilværktøjer. Hjælpematerialerne er nyttige i en række processer, herunder rekruttering, coaching og udvikling.

Du finder blandt andet best practice, FocusBoard, FokusKort og plakater.

Med Garuda Online Test System har du mulighed for at udfylde profiler online. Som licenskunde hos Garuda får du adgang til at benytte systemet, så du kan sende passwords ud og downloade profiler. Nemt og hurtigt – med adgang overalt.

Hoved-Hjerte-Ben™-modellen er navnet på den model, som alle Garudas profilværktøjer er struktureret omkring. Modellen er enkel at forstå, og den gør det nemmere at overskue og forstå hovedlinjerne i analyseresultaterne. Med Hoved-Hjerte-Ben™-modellen får I et fælles sprog som organisation at tale og forstå personprofiler og personlighed ud fra. Og så bliver dialogen om personprofilens resultater ligeværdig – og dermed mere udbytterig for alle parter