Vi bliver desværre nødt til at aflyse ERFA-dagen, som skulle være foregået på Hermans i Tivoli Friheden 4. november 2020.

Årsagen er, at vi efter sundhedsmyndighedernes seneste corona-stramninger er underlagt en række restriktioner hos Hermans, som gør, at vi ikke kan gennemføre dagen på en måde, som vi plejer – hvor videndelingen og inspirationen er de centrale punkter. Det er vi naturligvis ærgerlige over, og vi beklager meget, at vi bliver nødt til at aflyse. Men vi tror ikke, at udbyttet af dagen vil blive tilstrækkelig stort, hvis vi gennemfører. Det skyldes bl.a., at politiet i Aarhus lægger vægt på, at man sidder på en fast plads under hele arrangementet. Hvis du tidligere har deltaget i en af vores ERFA-dage, ved du, at denne restriktion gør vores format umuligt at gennemføre pga. workshops og videndelingsøvelser.

Vi havde ellers set frem til at fortælle om nyheder fra Garuda (eksempelvis om den nye Garuda-platform, individuel ledelsesudvikling og individuel outplacement), tale med jer om situationen pt. med corona og re-boarding samt høre oplæg om mellemlederens krydspres. Er du interesseret i en virtuel samtale om nogen af disse emner, er du meget velkommen til at kontakte os på garuda@garuda.dk eller 87 46 86 00.

Derudover lover vi at afholde adskillige spændende kundearrangementer i løbet af 2021. Du kan holde dig opdateret i vores nyhedsbreve og på LinkedIn.

Har du spørgsmål til aflysningen, er du også meget velkomne til at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger