Hos Garuda har vi netop fået en ISAE3000-erklæring fra revisionsfirmaet REVI-IT. Erklæringen er seneste bevis på, at vi arbejder målrettet med at sikre høj datasikkerhed for respondenter såvel som brugere af vores personprofiler, IT-systemer og konsulentydelser.

Søren Skou, GDPR Compliance-konsulent, udtaler:

”ISAE3000 er en uafhængig tredjepartserklæring, der fortæller om niveauet af informationssikkerhed og etablerede sikkerhedsforanstaltninger hos Garuda. Erklæringen understreger, at Garuda har en høj grad af sikkerhed. Samtidig er den et bevis på, at Garuda overholder databeskyttelsesretlige forpligtelser, der omhandler både databeskyttelsesordningen og de forpligtelser og rettigheder, som indgår i vores databehandleraftaler.”

Rasmus Hall Mortensen, adm. direktør hos Garuda, fortæller videre om erklæringen:

”ISAE3000-erklæringen er endnu et eksempel på, at vi tager datasikkerhed og arbejdet med professionel personvurdering særdeles alvorligt. Uanset om man er respondent eller bruger af vores ydelser, har det stor værdi og giver tryghed at vide, at håndteringen af personoplysninger sker korrekt og med en høj grad af IT-sikkerhed. Vi har altid prioriteret etisk ansvarlighed højt hos Garuda. Det giver ISAE3000-erklæringen os nu papir på.”

Har du spørgsmål om ISAE3000-erklæringen og datasikkerhed hos Garuda, er du meget velkommen til at kontakte os på datasikkerhed@garuda.dk.