Onsdag den 24. marts er vi klar til at præsentere det nye Garuda Universe, der bliver vores og dit kommende digitale Garuda-mødested. Design, udseende og funktionalitet får her et tiltrængt løft. Et løft, der sender os helt op i toppen af den digitale superliga.

Med Garuda Universe ændrer design og udseende sig radikalt. Det samme gælder funktionerne og funktionaliteten. Alt bliver samlet ét sted, og på sigt får du én adgang til Garuda.

Vi havde håbet at kunne invitere til et fysisk arrangement onsdag den 24. marts hos Hermans i Tivoli Friheden. Men covid-restriktionerne er stadig for omfattende. Derfor gennemfører vi arrangementet digitalt med oplæg, der kigger ind i platformen og fokuserer på dit udbytte ved at bruge den. Vi deler oplægget med dig online – i en sammenklippet version, som du kan se, lige når det passer dig. Uden forstyrrelser. Så du behøver altså ikke at melde dig til. Vi sender oplægget til dig, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Fra april begynder vi at åbne for adgangen til Garuda Universe. Her får de første brugere mulighed for at komme i gang. Det er kulminationen på maaaange timers koncentreret arbejde. Så vi glæder os. Og glæder os til at få jeres reaktioner.

Til sidst kan vi fortælle, at vi forventer at afholde ERFA-dage senere på året. I Aarhus bliver det sandsynligvis til november hos Hermans i Tivoli Friheden. I København arbejder vi fortsat på at fastsætte tid og sted. Program og tilmeldingsmuligheder sender vi til dig, når vi har de sidste ting på plads.