Vi vil gerne hjælpe med at gøre det bare lidt nemmere at drive virksomhed i denne svære tid. Derfor stiller vi sammen med Dansk Industri digitale værktøjer til rådighed – uden beregning – både under og efter corona-krisen. Vi har sammensat to tilbud til dig. De er:

1) Allerede nu har coronavirussen ført til adskillige tusinde afskedigelser. Det betyder sandsynligvis, at mange virksomheder kommer til at modtage flere uopfordrede ansøgninger, end de plejer. Vi stiller derfor vores JobAgent til e-rekrutteringssystemet JobMatchProfilen til rådighed resten af 2020. I JobAgenten er der let adgang til de uopfordrede ansøgninger, som også bliver opbevaret, så det overholder GDPR-kravene.

Kontakt markedsdirektør Jakob Kaae på 2263 9079 eller jk@garuda.dk.

2) Vi tilbyder også, at HR-konsulenter og rekrutteringsansvarlige kan afprøve vores konsulentydelse Second Opinion uden beregning. Tilbuddet indebærer, at man får tilbagemelding på personprofil og kognitiv test, så man kan vurdere værdien af ydelsen i forhold til ens egne rekrutteringsbehov. Konsulentydelsen hedder Second Opinion, fordi den giver adgang til et ekstra sæt ekspertøjne, der kvalificerer ansøgningsfeltet sammen med HR-konsulenten eller den rekrutteringsansvarlige. Tilbuddet gælder, så længe Danmark er lukket ned som følge af corona-krisen.

Kontant chefkonsulent Rikke Winter Dupont på 4030 3575 eller rw@garuda.dk.

Hos Dansk Industri kan du læse en samlet oversigt over de digitale tilbud, som vi og andre virksomheder stiller til rådighed.