Vi har endnu engang opdateret en af vores mange integrationsmuligheder, til glæde for vores brugere af JobMatchProfile.

Vores seneste opdatering skaber værdi for dig som anvender JobIndex til annoncering. JobMatchProfiles Plug-in-Play løsning til JobIndex integrationen giver dig nem adgang til automatisk at annonce på JobIndex og med vores seneste opdatering, kan du nu specificere din ønskede ”Produkttype” direkte i JobMatchProfile.

Hvad giver det mig som bruger?

JobIndex har flere forskellige produkttyper og flere brugere har udtrykt ønske om at kunne specificere hvilken produkttype der skal anvendes til annoncering, for det aktuelle job.

Med den seneste opdatering, er dette nu muligt da du via fritekst-feltet kan angive den eller de produkttyper du har adgang til, via din samarbejdsaftale med JobIndex.

Sådan gør du

Du aktiverer funktionen ”Produkttype” ved at klikke på ”Integrationer” og herefter aktivere ”JobIndex”, under ”Jobportaler”.

Jobindex - Aktiver produkttype

 

Sæt flueben i feltet ”Vis felt til angivelse af produkttype” og vælg ”Gem”.

Næste gang du publicerer et job, kan du nu vælge ”Annoncer på JobIndex” og herefter angive ”Produkttype”. Bemærk, at feltet ”Produkttype” ikke er obligatorisk og derfor ikke er påkrævet at udfylde.

For yderligere spørgsmål om, hvilke produkttyper du kan angive henviser vi til at du kontakter JobIndex, da dette kan afhænge af din organisations aftale med JobIndex.

Prøv allerede i dag

Vi fortsætter med at arbejde på at forbedre og udvide vores integrationsmuligheder for at opfylde jeres behov og hjælpe med at opnå succes i jeres rekrutteringsbestræbelser. Denne opdatering og integration er udviklet på foranledning af særlige kundeønsker og de vi i daglig tale kalder for brugerdrevet innovation. Har du spørgsmål til integrationen eller har du andre ønsker til integrationsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os på support@garuda.dk.