I Garuda Universe bliver dine respondenter som standard oprettet med en udløbsdato.

Udløbsdatoen hjælper dig i høj grad med at overholde GDPR og jeres organisations politik for opbevaring af personoplysninger.

Når en respondents udløbsdato nærmer sig, vil du blive oplyst om dette på dit dashboard/forside, på Garuda Universe. Når udløbsdatoen på en eller flere respondenter overskrides, vil respondenterne automatisk blive arkiveret og anonymiseret. Det er derfor en god idé, løbende at ajourføre dine respondenters udløbsdato, for at undgå tab af data.

Der kan være flere gode grunde til, at du ønsker at forlænge udløbsdatoen på dine respondenter i Garuda Universe. I denne guide viser vi dig, hvordan du hurtigt og nemt redigere udløbsdatoen for en eller flere respondenter, som er ved at udløbe.

Sådan forlænger du udløbsdatoen

  1. Log på Garuda Universe via https://web.egaruda.com og log på med dit brugernavn og adgangskode.
  2. Via dit dashboard for “Udløb”, kan du se antallet af respondenter som er ved at udløbe > Klik på “pilen”
  3. Marker de respondenter du ønsker at redigere udløbsdato for > Klik på “Vælg handling” > “Rediger”
  4. Tilpas “Udløbsdato” > Afslut med “Anvend”

Du kan også følge vores video-eksempel herunder:

BEMÆRK!

Respondenter som er udløbet, men er kategoriseret som “Ansat”, vil fortsat være tilgængelig i Garuda Universe. Disse respondenter vil blive vist med en rød indikator. Marker respondenterne og angiv en ny udløbsdato eller kategoriser dem i en anden kategori, hvis de ikke længere er aktuelle for dig.

Ønsker du at vide mere om hvordan du kategorisere dine respondenter? Læs mere her … 

Anbefaling

Garuda anbefaler, at du løbende tilpasser udløbsdatoen på dine respondenter.

Udløbsdatoen er som standard fastsat til 6 måneder for alle respondenter. Udløbsdatoens standardindstilling kan forkortes eller forlænges for din organisation. Kontakt Garuda for yderligere information herom.

Har du yderligere spørgsmål til kategorisering, er du velkommen til at kontakte vores support-team på tlf. 87 46 86 00 eller support@garuda.dk.