I løbet af marts har vi foretaget tre tilføjelser til JobMatchProfile.

1) Mulighed for at sende større mail-rapporter med dokumenter

Hvis I ønsker at sende dokumenter for én eller flere kandidater via kandidatlisten, er det nu muligt at sende en samlet mail-rapport på op til ca. 24 MB. Tidligere var den maksimale størrelse ca. 2.4 MB.

2) Mulighed for at fravælge samtykkeerklæring for ansøgere

Det nye tiltag gælder både for ansøgere til specifikke job og ansøgere til uopfordrede job. Er det noget, I ønsker at anvende, kommer det til at gælde alle kandidaterne. For at gøre det muligt skal I kontakte Garuda på support@garuda.dk med et ønske herom.

Eksempel på ansøgningsproces med samtykkeerklæring:

Eksempel på ansøgningsproces uden samtykkeerklæring:

3) Mulighed for at gøre brug af reglen om fortrinsret

Ved at henvende jer til Garuda på support@garuda.dk kan vi nu tildele rettigheden for jer, der ønsker at gøre brug af reglen om fortrinsret.

Lidt information om fortrinsret

Fortrinsadgang for personer med handicap giver mulighed for at komme til jobsamtale ved opslåede stillinger i det offentlige, herunder udstedelse af taxibevillinger, stadepladser mv.

Offentlige arbejdsgivere er forpligtede til at give fortrinsadgang til personer med handicap, som søger opslåede stillinger i det offentlige. Formålet med ordningen er at styrke mulighederne for beskæftigelse for personer med handicap.

Eksempel på, hvor I efter tildelt rettighed kan vælge fortrinsret i trin 1 JobDetaljer:

Eksempel på, hvordan kandidaten kan krydse af i fortrinsret i ansøgningsprocessen:

Eksempel på, hvordan I efterfølgende kan se, om en kandidat har gjort brug af fortrinsret: