I løbet af sommeren har vi har brugt ressourcer på at optimere hastigheden i JobMatchProfile. Bl.a. kan I tydeligt mærke effekten, når I laver kommentarer på kandidater i kandidatlisten, eller når I næste gang har brug for at lave en mailskabelon til afslag mv.

1) Ansøgerne har mulighed for valg af flere kønsidentiteter
Igennem en periode har der været fokus på kønsidentitet i den generelle debat i medierne. For at imødekomme ansøgerne har vi derfor oprettet flere kategorier at vælge imellem (mand, kvinde, andet køn og ønsker ikke at oplyse køn), når kandidaten skal udfylde personlige informationer i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Herefter vil oplysningen om kandidatens køn fremgår i Kandidatlisten, når I klikker på kandidatens navn:

2) Ændring af layout og indhold i mailskabeloner

Formålet med tiltaget er at gøre arbejdsprocessen med mailskabeloner hurtigere og samtidig skabe et bedre overblik over skabelonerne via det nye design. I kan læse mere uddybende om mulighederne via brugermanualen, som I også finder under fanebladet Dashboard/manualer og guides/opsætning af mailskabeloner.

Slutteligt ønsker vi dig god fornøjelse med de nye tiltag, og som altid står vi naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. +45 87 46 86 00 eller support@jobmatchprofile.com.