Mulighederne for integrationer med andre systemer er efterhånden blevet så mange i JobMatchProfile, at vi har oprettet en ny oversigtsside, som hedder Integrationer. Den befinder sig i toppen af brugerfladen. Her kan I fx vælge at integrere med Jobnet eller Garudas øvrige profilværktøjer.

Med den seneste opdatering er det gjort muligt at integrere JobMatchProfile med udvalgte HR-systemer. Hvis du anvender et HR-system eller andet system som ikke fremgår af listen – og som du ønsker at JobMatchProfile skal integrere til, vil vi anbefale at du kontakter din leverandør og hører om muligheden for integration.

Joblisteintegration

I kan uden beregning gøre brug af den automatiske integration mellem jeres jobopslag i JobMatchProfile og jeres hjemmeside. Det er det, vi kalder for “iFrame joblisteintegration”, og det betyder mere konkret, at de jobopslag, I opretter i JobMatchProfile, automatisk kan ses på jeres egen hjemmeside ligesom dette eksempel. Hvis I ikke allerede gør brug af denne mulighed, men ønsker at komme i gang, så kontakt os endelig på support@garuda.dk.

Som noget nyt har vi udviklet et decideret API til JobMatchProfile og opslåede stillinger. Derfor er det muligt for den ansvarlige for jeres hjemmeside at hente data på alle jeres opslåede stillinger ned og herefter programmeringsmæssigt behandle de enkelte jobopslag for en af jer selv skræddersyet præsentation på jeres egen hjemmeside.

Hvis det er noget I er interesserede i at komme i gang med, så kontakt os for detaljer og yderligere information.