Vi er glade og stolte over, at vi endnu engang kan offentliggøre en værdifuld opdatering til vores e-rekrutteringssystem JobMatchProfile.

Denne gang kan du glæde dig til forbedret ydeevne, hurtigere responstider og øget stabilitet. Og hvorfor kan du så det? Jo, vi har opdateret væsentlige hardware-komponenter i systemerne bag JobMatchProfile. Derfor kan du nu se frem til øget hastighed og performance, som vi har glædet os til at offentliggøre for dig.

Tjek det ud allerede i dag – din adgang er allerede blevet opgraderet og du vil således kunne mærke forskellen allerede ved næste log ind. 

 

Ny integration til Ofir.dk

Ofir er ny integrationsparter på JobMatchProfile. Kender du ikke allerede Ofir, så kan du godt begynde at glæde dig. Ofir er nemlig Danmarks bedste jobportal og helt forrest, når det gælder om at få dine jobopslag ud til alle kvalificerede kandidater og ikke kun de aktive jobsøgende. Vær opmærksom på at integrationen med Ofir er en betalt tjeneste. Læs mere om om Ofir, pakker og priser her

Helt konkret betyder det, at du kan glæde dig til at få fingrene i:

 Danmarks største kandidatdatabase (+400.000)

Google For Jobs (hvor 80 % starter sin jobsøgning)

Markedets bedste jobmatch

Facebook, Instagram og Linkedin

 

JobMatchProfile lancerer ny integration med Ofir

Sådan aktiverer du integrationen med Ofir i JobMatchProfile

1 ud af 3

Du kan selv aktivere Ofir i dit system, hvilket gøres fra dit “Dashboard”. Her klikker du på “Integrationer”.

Når du er på det skærmbillede, skal du vælge JOB PORTALER. Derefter kan du se et felt med “Ofir”, som du skal aktivere ved at klikke på “Off-knappen” – som vist på billedet.

2 ud af 3

Du kommer ind på undersiden Integrations indstillinger – Ofir, hvor du skal klikke “Aktiver integration” til og klikke Gem.


3 ud af 3

Tillykke! Du kan nu annoncere på Ofir, næste gang du publicerer et job på Garuda JobMatchProfile.

 

 

Kontakt os ved spørgsmål

Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af JobMatchProfile, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger af Garudas værktøjer og services.

Vi håber du finder dem interessante og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.