Det er os en fornøjelse at præsentere en yderst værdifuld opdatering til Garudas SportsProfiler.

Nedenfor finder du en gennemgang af opdateringen.

Sproglig kvalificering

Dine spørgeskemaer og rapporter har fået en gennemgående kvalificering af udsagn, nøgleord og nøgleordsanalysen. Kvalificeringsprocessen har haft fokus på følgende områder:
– Størst mulig sproglig tilgængelighed
– Størst mulig sproglig kohærens og kohæsion
– Ingen ændringer i grundsubstans

Kvalificering af spørgeramme og nøgleord bidrager til en øget validering af fokus-modellen og vil fremadrettet understøtte indsamling af data på tværs af sportsgrene.

Opdateringen er gældende for følgende sprog: Dansk, Engelsk

Nyt layout på rapporter

Dine rapporter til PersonProfilen og GruppeProfilen har fået nyt grafisk udtryk og afspejler det grafiske layout, som du er vant til at arbejde med i Garuda Universe.

Det nye grafiske layout er tilgængeligt for dig, næste gang du opretter en rapport i Garuda Universe.
Udover løft af det grafiske layout inkluderer rapporten en forbedret rækkefølge, som bl.a. understøtter den pædagoiske gennemgang i forbindelse med tilbagemelding.

Hvad betyder det for mig?

Opdateringen betyder at du fremadrettet vil opleve et nyt layout på alle dine rapporter, du opretter via Garuda Universe.
Har du allerede respondenter oprettet i Garuda Universe og opretter en rapport – vil respondentens rapport være i nyt design, uanset udfyldelsestidspunkt.

Respondenter som fremadrettet udfylder spørgeskemaet til din personprofil, vil automatisk blive præsenteret for de opdaterede sproglige rettelser. Du skal således ikke gøre yderligere – og kan således nyde godt af opdateringen, som allerede er trådt i kraft, næste gang du logger på Garuda Universe.

Vi håber I tager godt i mod de nye funktioner og anbefaler at I bliver fortrolige med de nye funktioner, inden jeres næste tilbagemelding.

Har du spørgsmål til opdateringen er du altid velkommen til at kontakte os på support@garuda.dk eller tlf. 87 46 86 00.