Vi er glade og stolte over, at vi endnu engang kan offentliggøre en værdifuld opdatering til vores e-rekrutteringssystem JobMatchProfile – denne gang med Jobindex som ny integrationspartner.

Jobindex er Danmarks største jobportal. Med over 30.000 jobannoncer, mere end 140.000 CV’er og ca. 600.000 unikke brugere om måneden er Jobindex landets største jobmarked – og samtidig virksomhedernes naturlige rekrutteringspartner.

Jobindex er ny integrationspartner på JobMatchProfile – Danmarks største jobportal!

Sådan aktiverer du integrationen

Du kan selv aktivere Jobindex i dit system, hvilket gøres fra dit “Dashboard”. Her klikker du på “Integrationer.

Når du er på skærmbilledet med Integrationer, skal du vælge JOB PORTALER. Du kan nu se et ikon og tekst med “Jobindex” > Aktiver ved at klikke på “Off-knappen” – som vist på billedet.

Jobindex er ny integrationspartner på JobMatchProfile

 

Du vil nu komme ind på undersiden “Integrations indstillinger – Jobindex“, hvor du skal sætte flueben i “Aktiver integration” og klikke “Gem“.

Jobindex er ny integrationspartner på JobMatchProfile

Tillykke! Du kan nu annoncere på Jobindex, næste gang du publicerer et job på Garuda JobMatchProfile.

Jobindex er ny integrationspartner på JobMatchProfile

Hvad indeholder integrationen

Når du aktiverer integrationen, kan du vælge, om hvert enkelt af dine jobopslag skal sendes til Jobindex. Det er en betalt tjeneste direkte mellem din organisation og Jobindex. Hvis du ikke allerede er kunde hos Jobindex, vil du selvfølgelig blive kontaktet inden dit jobopslag sættes op.

For mere information kan du ringe til Jobindex på Tlf. 38 32 33 55 eller skrive til salg@jobindex.dk.

Bemærk: Når et jobopslag sendes til Jobindex, accepterer du at der deles oplysninger, som er nødvendige for, at Jobindex kan levere deres service. Dette inkluderer oplysninger om jobbet, dig som bruger og din organisation. Der bliver ikke delt kandidatoplysninger med Jobindex.

Kontakt os ved spørgsmål

Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af JobMatchProfile, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger af Garudas værktøjer og services.

Vi håber du finder opdateringen interessant og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.