Vi er glade for at annoncere endnu en opdatering til JobMatchProfile, som bringer en spændende ny funktion til vores rekrutteringsplatform. Vi kan nu offentliggøre endnu en integrationspartner i form af MOTORJOBS.dk, som er Danmarks førende jobportal inden for autobranchen.

Denne opdatering sigter mod at levere endnu mere målrettede og effektive rekrutteringsmuligheder for virksomheder, der opererer inden for automobilbranchen. MOTORJOBS.dk har specialiseret sig i at forbinde arbejdsgivere med potentielle kandidater inden for bilbranchen, og med vores nye integration kan virksomheder nemt udnytte denne ressource til at finde de rigtige talenter.

I JobMatchProfile, kan du nu nemt og smidigt integrere dine stillingsannoncer med MOTORJOBS.dk, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til et bredere udvalg af potentielle kandidater i autobranchen. Det gør hele rekrutteringsprocessen mere effektiv, enkel og bekvem.

Du er i gang på under to minutter

For at komme i gang med annoncere på MOTORJOBS.dk direkte via JobMatchProfile, skal du følge nedenstående trin. Det er nemt og hurtigt og kræver blot, at du kan logge på JobMatchProfile.

  1. Log på JobMatchProfile med dit brugernavn og adgangskode
  2. Klik på “Integrationer” i top-menuen
  3. Aktiver integration til MOTORJOBS under “Job portaler”

4. Marker nedenstående checkboks og klik herefter på “Gem”.

5. Opsætning er nu fuldført.

6. Næste gang du publicere et job, kan du vælge “MOTORJOBS”, som annonceringskanal. Når funktionen er aktiveret og jobbet er online, vil du automatisk få besked fra MOTORJOBS, når annonceringen er online hos dem.

 

BEMÆRK! Funktionen inkluderer et tilkøb. Den betalte tjeneste og ydelse, som varetages af MOTORJOBS har ingen forbindelse til Garuda og skal betegnes som et særskilt produkt udenom dit abonnement og anvendelse af JobMatchProfile. For yderligere spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os.

Prøv allerede i dag

Vi fortsætter med at arbejde på at forbedre og udvide vores integrationsmuligheder for at opfylde jeres behov og hjælpe med at opnå succes i jeres rekrutteringsbestræbelser. Denne opdatering og integration er udviklet på foranledning af særlige kundeønsker og de vi i daglig tale kalder for brugerdrevet innovation. Har du spørgsmål til integrationen eller har du andre ønsker til integrationsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os på support@garuda.dk.

Prøv vores seneste integration med MOTORJOBS.dk allerede i dag.