Hurtig tilgang til fortolkning, vægtning og udsagnsanalyse

Vi har udvidet muligheden for en hurtig tilgang til vægtning, udsagnsanalyse samt nøgleordsanalyse på det enkelte træk. Funktionen er yderst anvendelig i din forberedelse til samtalen og giver dig således hurtig og nem adgang til at klikke dig frem til det aktuelle analyseværktøj.

På den grafiske profil, kan du nu hurtigt klikke dig videre til det ønskede analyseværktøj. Du finder funktionen ved at klikke på menu-knappen yderst til højre på den grafiske profil:

 

Flyt respondentens fortolkningstekst

Flere brugere har efterspurgt muligheden for at flytte en respondents grafiske profil på et eller flere træk. Funktionen anvendes i forbindelse med tilbagemelding hvor niveauet ønskes flyttet, hvor man ønsker at læse næste niveau af fortolkningstekst, eller hvis kandidaten ikke kan genkende sig selv i fortolkningsteksten.

Du finder muligheden for at rykke den grafiske profil på et træk, samt den bagvedliggende fortolkningstekst, ved at åbne det enkelte træk via Fortolkninger og klikke på blyanten.

Et træk, som er redigeret, vil efterfølgende få en markering påsat den grafiske profil, så det tydeligt fremgår, at trækket er redigeret.

 

Redigér eller duplikér en JobProfil

Det er nu muligt at redigere en allerede udfyldt JobProfil.

Har du eller den ansættende leder udfyldt en JobProfil, kan det være nødvendigt at redigere denne på enkelte eller flere af JobProfilens træk. Opdateringen giver dig nu mulighed for at redigere en udfyldt JobProfil.

Du finder funktionen under KompetenceProfilens JobProfil > Rediger

 

Ønsker du i stedet at dublikere en JobProfil, er dette også muligt. Når du dublikere en JobProfil opretter du således en kopi af den eksisterende JobProfil, hvor du herefter har mulighed for at redigere og/eller tilpasse den, til den pågældende stilling. Du finder muligheden for at dublikere en JobProfil, ved at klikke på menu-knappen og vælge ”Dubliker”.

 

Forbedring af Nøgleordsanalysen

Vi har lyttet til flere brugeres ønsker om at kunne arbejde intuitivt og brugervenligt med Nøgleordsanalysen til KompetenceProfilen. Nøgleordsanalysen viser fast de enkelte nøgleord i toppen af skærmen – og når du tilknytter et ekstra træk til analysen, vil dette træks nøgleord blive placeret i toppen af skærmen. Opdateringen muliggør, at du får et overskueligt billede og mulighed for at sammenligne de aktuelle nøgleord i samme skærmbillede.

 

 

Adgang til personlige oplysninger på respondenten

I din forberedelse af tilbagemeldingen kan det give god mening at skele til de personlige oplysninger, som respondenten har afgivet i forbindelse med udfyldelse af personprofilen. Dette kan fx dreje som beskæftigelsesforhold eller uddannelsesniveau. I Garuda Universe har du nu nem adgang til de personlige oplysninger på respondenten, når du arbejder med din personprofil.

Under Personlige oplysninger er det nu muligt direkte at redigere i respondentens basisoplysninger, eksempelvis: Tag, Navn, Kategorisering og Udløbsdato:

 

Nyt layout på PersonProfil, JobProfil, Resumé og onboarding-rapport

OPDATERING PRIMO UGE 38: Dine rapporter til PersonProfil, JobProfil, resumé og onboarding har fået nyt grafisk udtryk og afspejler det grafiske layout, som du er vant til at arbejde med i Garuda Universe.

Det nye grafiske layout er tilgængeligt for dig, næste gang du opretter en rapport i Garuda Universe.

Udover løft af det grafiske layout inkluderer rapporten en ny introduktionsside, som kan anvendes til introduktion til KompetenceProfilens konstruktion og Hoved-Hjerte-Ben™-modellen.

Dine øvrige rapporter vil løbende blive opdateret i Garuda Universe.

 

 

Oplever du fejl, mangler eller har du gode input til øvrige forbedringer af Garuda Universe, er vi altid imødekommende over for input sendt til os på support@garuda.dk eller via tlf. 87 46 86 00.