Adgang til personlige oplysninger på respondenten

I din forberedelse af tilbagemeldingen kan det give god mening at skele til de personlige oplysninger, som respondenten har afgivet i forbindelse med udfyldelse af personprofilen. Dette kan fx dreje sig om beskæftigelsesforhold og uddannelsesniveau. I Garuda Universe har du nu nem adgang til de personlige oplysninger på respondenten, når du arbejder med din personprofil.

Under Personlige oplysninger er det nu også muligt direkte at redigere i respondentens basisoplysninger, eksempelvis: Tag, Navn, Kategorisering og Udløbsdato:

 

FokusProfil – pres-matrix til Garuda Indsigt

Det er nu muligt at gå i dybden med PresProfilen i FokusProfilen – og finde beregningen, som ligger bag PresProfilens udregning.

Pres-matrix finder du via Garuda Indsigt i FokusProfilen:

 

 

 

Nem adgang til at oprette en GruppeProfil i FokusProfilen

Vi har gjort det nemmere at oprette og gemme en GruppeProfil i FokusProfilen, via Garuda Universe.

Udover at du kan oprette en Statisk eller Dynamisk gruppe via menuen GruppeProfil, kan du nu nemt udvælge dine respondenter i PersonProfil-oversigten > Vælg Vælg handling > Opret GruppeProfil

 

Nyt layout på PersonProfil-rapporten

OPDATERING PRIMO UGE 38: PersonProfil-rapporten har fået nyt grafisk udtryk og afspejler det grafiske layout, som du er vant til at arbejde med i Garuda Universe.

Det nye grafiske layout er tilgængeligt for dig, næste gang du opretter en PersonProfil-rapport i FokusProfilen.

Dine øvrige rapporter vil løbende blive opdateret i Garuda Universe.

Oplever du fejl, mangler eller har du gode input til øvrige forbedringer af Garuda Universe, er vi altid imødekommende over for input sendt til os på support@garuda.dk eller via tlf. 87 46 86 00.