Vi er glade for at meddele, at vi har gennemført en betydningsfuld opdatering i JobSpots hvilket sker uden ekstra beregning for dit abonnement. Opdateringen omfatter blandt andet nogle nye muligheder samt et helt nyt design, ændringer som vi er sikre på, vil forbedre din oplevelse og produktivitet.

Vi vil med dette nyhedsbrev give en kort oversigt over de vigtigste ændringer.

Mulighed for at oprette ”tags”

Med ”tags” kan du nu kategorisere og herved lettere finde tidligere JobSpots.

Tidligere var det kun muligt at markere et spot som ”favoritspot”, men med denne nye funktion kan du selv oprette egne markeringer. Det kunne være:

  • Stillingskategorier (fx salg, indkøb, produktion, IT, administration mv.)
  • Type (fx Job, jubilæum, ny ansat, udnævnelse, intern meddelelse, personalearrangementer mv.)
  • Geografiske områder (fx by, afdeling, land, sprog mv.).

Udvidet filtreringsmuligheder og mulighed for sortering

Vi har udvidet filterfunktionen, sådan at du nu også kan filtrere på skabeloner og tags.

Filterfunktionen findes som tidligere til venstre for søgefeltet. Listen over filtreringsmuligheder tilpasser sig automatisk dine egne tags efterhånden som du opretter nye eller sletter eksisterende.

Det er nu også muligt at sortere stigende eller faldende efter visse egenskaber på dine JobSpots som fx oprettelsesdato, jobspotnavn og skabelon. Dette gøres ved blot at klikke på overskriften til de enkelte kolonner.

For hurtigt at kunne nulstille en eventuel filtrering, sortering eller søgning, har vi tilføjet en ”reset” knap som ligger helt ude til højre.

Nyt design på oversigtssiden

I et samarbejde mellem vores udviklere, fokus-gruppe og UX-designere er vi glade over at kunne lancere en tilrettet grænseflade på JobSpots oversigtssiden. Dette medfører blandt andet at oversigten nu vises som en liste og har et mere tidssvarende udseende.

Der er flere fordele ved at vise oversigten som en liste, men vigtigst – og det som vores fokusgruppe har lagt særlig vægt på – har været at det giver en mere sammenhængende brugeroplevelse, øger overblikket og gør det lettere og mere intuitivt at navigere, søge og sortere de tilgængelige JobSpots.

 

Der er følgende udvidelser og ændringer i forhold til det tidligere udseende:

JobSpots status

Et JobSpot kan nu have følgende status markeringer:

  • KLADDE: betyder at JobSpottet fortsat er under udarbejdelse og endnu ikke sendt til videogenerering
  • OPRETTER VIDEO: betyder at videospottet er sendt til videogenerering og under oprettelse
  • NY: betyder at JobSpottet er oprettet og klar til brug, men at du endnu ikke har afspillet jobspotvideoen
  • Fejl: betyder at spottet ikke kunne udarbejdes grundet en fejl som fx format på et uploadet billede

Fremhævede JobSpots

I toppen af listen viser vises nu fremhævede JobSpots. Et fremhævet JobSpot er defineret ved enten at være markeret som “Favorit” eller være delt med dig som et eksempel.

Hvis du har mere end tre fremhævede JobSpots kan du navigere i dem ved at klikke på prikkerne under de fremhævede spots.

Brugerikon

Til højre, udfor de enkelte JobSpots, findes et ikon som angiver om spottet er oprettet af dig selv eller en af dine kollegaer. Ved at holde musen over ikonet kan du se navnet på den person som har oprettet spottet.

Forbedret visning på forskellige skærmstørrelse

Ved re-design af oversigtssiden har vi lagt særlig vægt på at oversigten skal fungere ”responsivt”. Det betyder, at oversigtssiden tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder og vil derfor, uanset om du bruger en computer med stor skærm, en tablet eller en smartphone, se fantastisk ud!