I denne opdatering til FokusProfilen, finder du en række beskrivelser til de seneste opdateringer til FokusProfilen.

Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af FokusProfilen, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger. Vi inkluderer løbende input fra vores fokus-grupper samt feedback fra brugere og respondenter. Vi håber du finder dem interessante og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.

Denne opdatering inkluderer også vigtige opdateringer til Garuda Universe generelt, som du kan læse om her …

Mulighed for at se om der er medsendt selvevaluering eller ej via “Rediger” respondent

Har du udsendt et spørgeskema til en respondent og undrer dig over om den inkluderede selvevaluering eller ej?

Fortvivl ikke længere. Vi har opdateret ”Rediger” funktionen, hvor du finder oplysninger om hvilket spørgeskema du har sendt afsted, sprog, hvilken deadline respondenten har samt nu også hvorvidt du har inkluderet eller ikke har inkluderet selvevaluering til respondenten.

Bemærk! Har respondenten ikke udfyldt eller påbegyndt udfyldelse af spørgeskemaet, har du mulighed for at aktivere udfyldelse af selvevaluering eller de-aktivere funktionen, uden at skulle oprette et nyt spørgeskema eller orientere respondenten herom. – Det synes vi selv er lidt smart …

Mulighed for at slette en kommentar, som er oprettet af en anden bruger

Har du brug for at redigere eller slette en kommentar, som en tidligere bruger har oprettet på en personprofil? Eller inkluderer kommentaren informationer, som hører fortiden til?

Vi giver nu mulighed for, at du som ”medejer” af en respondent kan redigere samt slette kommentar, som en anden bruger tidligere har opført på en respondent spørgeskema.

Garuda indsigt giver besked, hvis der er opmærksomhedspunkter ved profilen

Hvad er normal udfyldelsestid og er 30 min. kort eller lang tid?

Ovenstående er blot nogle af de spørgsmål, som vi løbende hører fra vores mange brugere af FokusProfilen. Spørgsmål som er yderst væsentlige og centrale for tilbagemelding, men som de fleste af os, så står kursusmappen og de vigtige oplysninger vores underviser gav os, ikke altid ved siden af os, når vi har brug for den.

Vi introducerer derfor en ny intelligent løsning i Garuda Indsigt dashboardet, som du finder i toppen af den grafiske profil, i Garuda Universe.

Hver gang du åbner en personprofil, vil Garuda Universe analysere den aktuelle respondents spørgeskema og give dig en notifikation (se ikon), hvis der er særlige opmærksomheder. Garuda Universe vil give dig en notifikation hvis udfyldelsestiden eksempelvis er særlig høj.

PDF rapporter navngives nu med respondentens navn

Hvis du opretter og sender dine rapporter som PDF-filer, vil du sætte ekstra pris på denne opdatering.

Garuda Universe angiver nu som standard, respondentens navn, som filnavn når du gemmer en rapport i PDF-format. Uanset om du opretter flere rapporter på samme tid eller opretter en rapport enkeltvis, vil Garuda Universe angive respondentens navn som filnavn.

Opdateringen øger din effektivisering når du arbejder med Garuda Universe og vil samtidig lette dit efterfølgende arbejde, når du skal finde frem til den gemte rapport.

Ny rapport mulighed: Noter

Anvender du noter i Garuda Universe, så har du sikkert haft brug for at printe dine noter?

Med vores nye rapport ”Noter”, finder du både hurtigt frem til alle dine noter på den aktuelle respondent samt har mulighed for at få dem oprettet i en flot PDF-rapport eller sende det direkte til print.

Noter er særlige fordelagtige at anvende, som en del af din forberedelse til din tilbagemelding eller efter en tilbagemelding. Med rapport funktionen ”Noter”, sikrer du dig, at egne noter ikke blandes sammen med respondentens personprofil rapport.

Mindre opdateringer

  • En række fejlrettelser
  • En række performanceforbedringer
  • BUG: GruppeProfil med “0” respondenter kan ikke længere aktiveres åbnes