Vi er glade for at kunne meddele, at vi har foretaget en ny opdatering af KompetenceProfilen. Denne opdatering indebærer en omfattende dansk revidering og korrektur af fortolkningsteksterne for “Kombineret træk” og “Lederevaluering”.

Hvad betyder denne opdatering for dig?

  • Forbedret nøjagtighed: De reviderede tekster sikrer, at du får mere præcise og korrekte beskrivelser af kombinerede træk og ledervurderinger, hvilket gør dine analyser og hypoteser endnu mere pålidelige.
  • Klarere kommunikation: Den grundige korrektur betyder, at fortolkningsteksterne nu er mere tydelige og letforståelige, hvilket gør det nemmere for dig at formidle resultaterne til eks. ansættelsesudvalg, kandidater, ledere og medarbejdere.
  • Opdateret indhold: Vi har justeret og opdateret indholdet, så det bedre afspejler et moderne sprog og praksis.

Hvordan påvirker det din brug af KompetenceProfilen?

De opdaterede fortolkningstekster er nu tilgængelige og vil automatisk blive integreret i dine fremtidige rapporter og på den digitale platform Garuda Universe. Det betyder, at du kan forvente en forbedret oplevelse uden behov for yderligere handling fra din side.

Vi håber endnu engang, at denne opdatering vil hjælpe dig med at få endnu større værdiskabelse af brugen af KompetenceProfilen og støtte dig i dit arbejde med at udvikle og evaluere ledere i din organisation.

Vores support og konsulenter, står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.