Vi er glade for at kunne meddele, at vi har foretaget en ny opdatering af FokusProfilen. Denne opdatering indebærer en omfattende revidering af FokusProfilens danske udsagn samt en række nøgleord og nøgleordsanalysen.

Hvad betyder denne opdatering for dig?

  • Forbedret nøjagtighed: De reviderede udsagn sikrer, at respondenter får en mere naturlig tilgang og forståelse under udfyldelse af spørgeskemaet, hvilket øger forståelsen og pålidelighed.
  • Klarere kommunikation: Korrekturen af både udsagn, nøgleord og nøgleordsanalyse betyder, at indholdet nu er mere tydeligt og letforståeligt, hvilket gør det nemmere for dig at formidle resultaterne, i forbindelse med individuelle udviklingsprocesser, 1:1 samtaler og team-processer.
  • Opdateret indhold: Vi har justeret og kvalitetssikret alle udsagn, så det fortsat skaber reflektion hos respondenten og samtidig afspejler et moderne sprog og praksis.

Hvordan påvirker det din brug af FokusProfilen?

De opdaterede udsagn, nøgleord og nøgleordsanalyse er nu tilgængelige og vil automatisk blive integreret i dine fremtidige rapporter og på den digitale platform Garuda Universe. Det betyder, at du kan forvente en forbedret oplevelse uden behov for yderligere handling fra din side. Nyoprettet spørgeskemaer til FokusProfilen, vil ligeledes benytte de opdateret udsagn.

Vi håber endnu engang, at denne opdatering vil hjælpe dig med at få endnu større værdiskabelse i brugen af FokusProfilen og støtte dig i dit arbejde med at udvikle og evaluere ledere i din organisation.

Vores support og konsulenter står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.