JobMatchProfile er et digitalt rekrutteringssystem, der løfter kvaliteten af rekrutteringsprocessen ved at optimere den måde, du modtager, administrerer og rangerer jobansøgninger på. Hele grundtanken bag JobMatchProfile er, at du skal kunne køre, strømline og kvalificere hele rekrutteringsprocessen fra ét system. Her tager du både hånd om kandidatens oplevelse og screener for faglighed, erfaring og personlighed.

Det fungerer på den måde, at når du slår en stilling op gennem JobMatchProfile, lægger du ud med at fastsætte en idealprofil for den nye medarbejder, som du leder efter. Idealprofilen forholder sig til både medarbejderens personlighed og faglige kompetencer. Det er en fordel, fordi medarbejdere ofte bliver hyret på faglighed og fyret på personlighed. Her screener du for begge dele.

JobMatchProfile - rekrutteringssystem fra Garuda

JobMatchProfile: Rekrutteringssystem rangerer ansøgerne

Herefter begynder du at modtage ansøgninger. I JobMatchProfile har du en oversigt over alle kandidater og deres dokumenter. Kandidaterne kan du rangere efter den idealprofil, du opsætter. Idealprofilen dækker erfaring, personprofil og kompetencer.

I oversigten kan du skrive kommentarer om kandidaterne og rangordne dem. Du kan også altid se, hvor langt de forskellige kandidater er i rekrutteringsprocessen. På den måde slipper du for at koordinere og kommunikere gennem fællesmails, Excel-ark og Word-dokumenter med resten af ansættelsesudvalget.

STYRK DINE REKRUTTERINGER MED SECOND OPINION

Når du har fundet din nye medarbejder, kan du sende kollektive afslag ud igennem JobMatchProfile. Var ansøgningsfeltet stærkt – eller modtager du med jævne mellemrum gode uopfordrede ansøgninger – kan du gemme dem i op til seks måneder. Herefter sender vores rekrutteringssystem automatisk en mail ud til ansøgerne og beder dem om lov til at beholde dem et halvt år mere i jobbanken.

På den måde har du altid en talentpulje at vælge imellem fra kandidater, der allerede har vist interesse for jer. Hvem ved, måske behøver du ikke engang at slå jeres næste stilling op?

JobMatchProfile – integrationer til andre systemer

Mulighederne for integrationer med andre systemer er efterhånden blevet så mange i JobMatchProfile, at vi har oprettet en ny oversigtsside, som hedder Integrationer. Den befinder sig i toppen af brugerfladen. Her kan I fx vælge at integrere med Jobnet, Garudas øvrige profilværktøjer og udvalgte HR-systemer.

Hvis du anvender et HR-system som ikke fremgår af listen – og som du ønsker at JobMatchProfile skal integrere til, tager vi gerne kontakt til din leverandør og hører om muligheden for integration.

Tre forskellige abonnementer

JobMatchProfile fås i tre forskellige abonnementsformer. Men har din virksomhed andre behov, sammensætter vi en pakke, der passer til jer.

Priser på JobMatchProfile

Der betales en abonnementsafgift pr. bruger. Deltagere, som du inviterer med i løbet af rekrutteringsprocessen – fx medlemmer af ansættelsesudvalget – kan du tilføje ubegrænset uden beregning.

BEDRE REKRUTTERINGER? HENT E-BOG HER