JobMatchProfile er et rekrutteringssystem, der løfter kvaliteten i rekrutteringsprocessen ved at optimere den måde, du modtager, administrerer og rangerer jobansøgninger på.

Når du slår en stilling op gennem JobMatchProfile, lægger du ud med at fastsætte en idealprofil for den nye medarbejder, du leder efter. Idealprofilen forholder sig både til medarbejderens personlighed og faglige kompetencer – og på den måde adskiller JobMatchProfile sig fra andre rekrutteringssystemer.

Idealprofilen er en fordel af flere grunde. Dels fordi medarbejdere ofte bliver hyret på faglighed og fyret på personlighed – her screener du for begge dele. Dels fordi en uklar jobprofil ofte afspejler sig i et ufokuseret jobopslag, der resulterer i, at du modtager irrelevante ansøgninger.

Kontakt os for at høre mere om JobMatchProfile

JobMatchProfile: Rekrutteringssystem rangerer ansøgerne

Når ansøgningerne først begynder at strømme ind, rangerer JobMatchProfile dem på baggrund af den idealprofil, du har sat op. På den måde kan du vælge at nøjes med at læse de 10 eller 20 mest relevante ansøgninger, i stedet for op til flere hundrede.

På oversigten over ansøgninger har du altid overblikket over alle kandidaterne og deres dokumenter. Vælger ansættelsesudvalget at skrive kommentarer til kandidaterne eller give dem stjerner – begge dele er muligt i JobMatchProfile – vil de også fremgå tydeligt.

Senere i rekrutteringen kan du se, hvor langt de forskellige kandidater er i forløbet. Så måske mangler du stadig at invitere en til samtale, mens to har været til første samtale, og andre to skal du se til næste samtale. Det hele fremgår på oversigten over kandidaterne, så du slipper for at kommunikere og koordinere gennem fællesmails, Excel-ark og Word-dokumenter.

Ideen med JobMatchProfile er netop at strømline rekrutteringsprocessen og sørge for, du kan håndtere alt fra jobprofil og jobopslag til samtaler og vurderinger ét sted.

6 skarpe om JobMatchProfile

Når du til sidst har fundet jeres nye medarbejder, kan du sende jobafslag ud gennem vores rekrutteringssystem. Det kan både være fælles – men stadig personlige – afslag til de mange, du sorterede fra i begyndelsen, og mere individuelle afslag til dem, du valgte fra senere i forløbet. Bagefter skal ansøgninger og CV opbevares og slettes efter bestemte regler. Det gør JobMatchProfile automatisk.

Var ansøgningsfeltet stærkt – eller modtager du med jævne mellemrum gode uopfordrede ansøgninger – kan du gemme dem i op til seks måneder. Herefter sender vores rekrutteringssystem automatisk en mail ud til ansøgerne og beder om lov til at beholde dem et halvt år mere i jobbanken. På den måde har du altid en talentpulje at vælge imellem fra kandidater, der allerede har vist interesse for jer. Hvem ved, måske behøver du ikke engang at slå jeres næste stilling op?

JobMatchProfile fås i tre forskellige abonnementsformer. Men har din virksomhed andre behov, sammensætter vi en pakke, der passer til jer.

Der betales en abonnementsafgift pr. bruger. Deltagere, som du inviterer med i løbet af rekrutteringsprocessen – fx medlemmer af ansættelsesudvalget – kan du tilføje ubegrænset uden beregning.