GarudaProfilen

GarudaProfilen

GarudaProfilen: Et stærkt redskab til rekruttering og lederudvikling

GarudaProfilen er en koncentreret version af KompetenceProfilen som også afdækker 16 personlighedstræk – men hvor det tager en time at udfylde KompetenceProfilen, kan GarudaProfilen udfyldes på 20 minutter. På baggrund af et spørgeskema med 128 udsagn giver GarudaProfilen dig et grafisk overblik over personlige kompetencer og erfaringer. Derudover får du forslag til fortolkninger samt en række analysefaciliteter som hjælper dig med at kvalificere dialogen i forbindelse med bl.a. rekruttering og lederudvikling.

Under en rekruttering vil du med GarudaProfilen have et afsæt for at udarbejde stillingsopslag, screene kandidater og stille målrettede og kvalificerede spørgsmål til en ansættelsessamtale – så du får et solidt grundlag for at vurdere hvem der er den rette kandidat til stillingen.

I forbindelse med lederudvikling bidrager GarudaProfilen til at belyse vigtige aspekter af lederens personlighed – som har betydning for de opgaver og udfordringer den pågældende leder har ansvaret for.

En model der er til at forstå

Ligesom KompetenceProfilen er GarudaProfilen struktureret omkring Hoved-Hjerte-Ben™-modellen. Modellen er enkel, og den gør det nemmere at overskue og forstå hovedlinjerne i analyseresultaterne. Med Hoved-Hjerte-Ben™-modellen får organisationen et fælles sprog, og dialogen omkring personprofiler og faglige kompetencer bliver ligeværdig – og dermed mere udbytterig for alle parter.

Hoved-Hjerte-Ben-modellen

Hovedets egenskaber
Evnen til at analysere, få ideer, strukturere og organisere

Hjertets egenskaber
Evnen til at samarbejde, opnå accept på ideer og etablere tillidsforhold

Benenes egenskaber
Evnen til at påtage sig et selvstændigt resultatansvar og gennemføre løsninger

Kontaktperson


Kontakt chefkonsulent Lotte Mølgaard

Tel: 21 44 44 81
Mail: lom@garuda.dk