Faciliterer du teamprocesser for at udvikle og fastholde medarbejdere? Hvis ikke, bør du overveje at komme i gang. Især hvis du allerede har adgang til personprofiler. Formålet med de fleste teamprocesser er nemlig at styrke samarbejdet og kommunikationen i teamet. Afgørende parametre, når man snakker udvikling og fastholdelse, hvor mange vægter gode kollegaer, professionelt samarbejde og individuel udvikling blandt de vigtigste faktorer for at trives i jobbet. Hvis du allerede faciliterer teamprocesser, mangler du måske inspiration eller konkrete værktøjer til at gribe dem anderledes an, end du plejer.

Hvad end du står i den ene eller den anden situation, har vi lavet dette kursus til dig. På kurset får du dog ikke kun råd om, hvordan du afholder en teamproces. Vi giver dig også viden om, hvordan du forbereder den, og hvad du skal være opmærksom på bagefter, så indsigterne fra teamprocessen får liv i organisationen efterfølgende – og ikke forsvinder i den travle hverdag. Desuden tilbyder kurset dig en mulighed for at sparre med de andre deltagere om deres erfaringer; hvad virker, og hvad virker ikke?
Læs mere om teamprocesser med Garuda

Kurset kombinerer altså best practice fra Garuda med erfaringsudveksling fra andre HR-professionelle.

Programmet er: 

  • Velkommen og forventningsafstemning
  • Før teamprocessen – afdækning af behov og udbytte af teamprocessen. Kommunikation til deltagere
  • Under teamprocessen – fælles sprog og øvelser
  • Under teamprocessen – teamanalyse, fremtidigt fokus og output
  • Efter teamprocessen – evaluering og opfølgning
  • Opsummering og afslutning

Teamproces med personprofiler 

Som du kan se, deler kurset teamprocessen op i en før-, under- og efter-fase. Før-fasen handler kort fortalt om at få kendskab til teamet og dets udfordringer samt at fastsætte, hvad udbyttet for processen skal være.

Under-fasen fokuserer på, hvilke øvelser der med fordel kan indgå for at nå det mål, du har for teamprocessen. For at nå dit mål bliver det bl.a. vigtigt at tale ind i et fælles sprog og et fremtidigt fokusområde.

Efter-fasen springer mange over i deres travle dag. Og det er ærgerligt. For så risikerer du at miste alle de værdifulde indsigter, som du og teamet har samlet sammen i løbet af processen. Så det er afgørende at evaluere og fastsætte, hvad de næste trin består af. Og ikke mindst at følge op.

Pris

Prisen for kurset er kr. 8.000,- ekskl. moms.

Praktiske oplysninger

Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning. Vi afholder som oftest kurserne i Trekantområdet.

Kurserne gennemføres med max. 9 kursister pr. hold. Undervisningen foregår fra kl. 9.00 til 16.00. For at deltage skal du være uddannet i Fokus-Modellen.

Der er mulighed for at lave lukkede virksomhedskurser.

Kommende kurser

23/10/2024 Facilitering af teamprocesser med personprofiler
08/04/2025 Facilitering af teamprocesser med personprofiler