Dansk HR anbefaler Garuda som udbyder af personprofiler og konsulentydelser til deres medlemmer. Det gør de, fordi vores personprofiler er udviklet i Danmark – baseret på den skandinaviske ledelsesfilosofi og skræddersyet til det skandinaviske arbejdsmarked. Vi passer altså som hånd i handske for Dansk HR’s medlemmer.

Hvis du ikke kender Garuda, kan vi gøre introen kort. Hos Garuda har vi i næsten 40 år arbejdet med rekruttering og udvikling af medarbejdere, specialister og ledere. Senere har vi udvidet paletten til også at omfatte onboarding, employer branding og outplacement. Vi kan altså med en vis pondus sige, at vi er HR-specialister.

Vores portefølje af produkter tæller blandt andet:

Skab balance med Garuda og Dansk HR

Fælles for alle vores løsninger er, at de stræber efter at skabe balance mellem mennesker. Det lyder abstrakt. Årsagen er, at balancen kan bestå af mange konkrete ting. Det kan være medarbejderen, som sidder med de rigtige opgaver. Lederen, der sammensætter en velfungerende medarbejdergruppe. Specialisten, som får styr på sin work-life-balance. Eller teamet, der trives.

Balancen findes også i roen, begejstringen og den faglige samt personlige tilfredsstillelse ved at beskæftige sig med opgaver, der inspirerer, sammen med mennesker, der udfordrer og udvikler en. Og balancen findes i at skabe en rød tråd fra rekruttering til udvikling og fastholdelse af medarbejdere, der tilgodeser både medarbejder, kollegaer og arbejdsplads.

Vi synes, det er fantastisk inspirerende at samarbejde med dig, der deler vores værdigrundlag, og som kan genkende dig i vores måde at betragte arbejdslivet på.

Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende, gensidigt oplysende dialog, hvis du er medlem af Dansk HR. Vi tror nemlig på at dele ud af viden, og at viden bedst løftes i flok. På den måde kan vi sammen styrke HR-branchen.

Kontakt os med det samme på garuda@garuda.dk eller +45 87 46 86 00. Vi er klar.

Løsninger til hele HR-værdikæden

Vi beskæftiger os med løsninger til alle HR-værdikædens faser. Derfor har vi også en del produkter, som du kan bruge i HR-værdikædens forskellige faser. Er du interesseret i at vide mere om vores løsninger, eller savner du sparring til, hvordan du løser en HR- eller ledelsesmæssig udfordring, du sidder med, er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom din udfordring ikke involverer vores produkter.  

Vi har en stor grad af fleksibilitet i både produkter og priser. Begge dele får vi til at passe med dine eller jeres specifikke behov. Det kan være en af grundene til, at over 40 % af alle vores kunder har benyttet vores løsninger i mere end 10 år. Og at vi har oplevet en tilvækst i antal kunder på over 20 % i hvert af de foregåede tre år. Vil du også være med, så tag fat i os.