Med en integration mellem et rekrutteringssystem og et HR-system, reduceres det manuelle arbejde markant.

Så snart en kandidat ansættes, sendes informationen til HR-systemet, hvor der oprettes en medarbejderprofil og et onboarding-workflow kan startes med foruddefinerede onboarding aktiviteter. Det kan for eksempel starte med at automatisk skabe en ansættelseskontrakt, sende den til digital signatur og ende med en evalueringssamtale, når prøveansættelsen går over i fastansættelse.

Takket være en integration mellem disse to systemer opleves hele processen problemfrit af kandidaten og lederen, samtidigt med at HR minimerer antallet af manuelle opgaver, hvor risikoen for fejl er høj.

“Automatiserede processer, der sikrer datakvalitet, GDPR-overholdelse og minimal administration, er vigtige for alle organisationer. Vi er derfor utroligt glade for at kunne tilbyde en integration med Garuda, som vi betragter som en af de førende aktører inden for rekruttering og personprofiler.

Ved at sikre en sømløs og effektiv overførsel af data fra rekrutteringsfasen og til onboarding-processerne i CatalystOne kan man både spare tid og forbedre workflowet gennem hele processen. Med kvalitetsdata i CatalystOne kan det videresendes til andre relevante systemer i IT-systemlandskabet, såsom lønsystemer, tidsregistreringssystemer og Active Directory, og dermed skabe yderligere værdi for hele virksomheden.”

– Emelie Björnefur, VP Consulting, CatalystOne Solutions

Kom nemt og hurtigt i gang

For at komme i gang med integrationen til CatalystOne direkte via JobMatchProfile, skal du følge nedenstående trin. Det er nemt og hurtigt og kræver blot, at du kan logge på JobMatchProfile.

  1. Log på JobMatchProfile med dit brugernavn og adgangskode
  2. Klik på “Integrationer” i top-menuen
  3. Aktiver integration til CatalystOne under “Job portaler”