1) Faktaboks på jobopslag 

Nu er det muligt at aktivere en ”faktaboks” på jobopslaget. Hvis du aktiverer faktaboksen vil den, afhængig af hvilke elementer du vælger og jeres tilpassede design, se ud som vist herunder yderst til højre.

Indholdet af faktaboksen kan tilpasses ved at til/fravælge elementer i trin 1 Jobdetaljer – der hvor I plejer at indsætte en beskrivelse af jobbet.  

Efterfølgende er det muligt at gemme disse indstillinger som standard, så opsætningen kan genbruges på efterfølgende jobopslag. 


2) Automatisk generering af korte JobSpots videoer
 

Der bliver nu automatisk oprettet en kort ”standard” JobSpots video, som er skræddersyet til sociale medier (fx LinkedIn eller Facebook). Formålet er at skabe mere opmærksomhed om dit jobopslag og din virksomhed.  

Hvis du I forvejen har et abonnement på JobSpots, vil du desuden kunne bruge de JobSpots du selv har oprettet i eget tilpasset design blandt vores mange skabeloner.  Læs mere her, hvis du er interesseret i at vide mere om JobSpots. 

Via funktionen ”Vis JobSpots-video i stillingsopslagets faktaboks”, kan I inkludere videoen direkte i stillingsopslaget. Er I allerede bruger af JobSpots, kan I desuden benytte denne funktion til at vise en employer branding video, som beretter om jeres arbejdsplads og fordele.  

Slutteligt kan du under Integrationer vælge forskellige indstillinger ift. JobSpots videoen. Fx om den skal afspille automatisk, om der skal være lyd på og om den skal køre i løkke. 


3) Diverse nye tiltag
 

Forbedret adresse indtastning 

Adresseindtastningsfeltet ”trækker” nu på en geo-service hvorved systemet automatisk, efterhånden som du taster, vil foreslå en matchende adresse. 

Udover at det er blevet hurtigere og lettere at indtaste arbejdsstedets adresse, virker adresse-opslaget nu på alverdens lande, hvor det tidligere kun var muligt at lokalisere adresser i Danmark. 

Feltet er også implementeret på kandidat-siden, hvilket ligeledes gør det hurtigere og mere sikkert for kandidater at indtaste en korrekt adresse, uanset hvor i verden kandidaten bor. 

QR-kode til jobopslag 

Når en stilling publiceres, genereres automatik en QR kode med direkte link til jobopslaget. QR- koden kan downloades i høj opløsning og kan bl.a. bruges på din website, i trykte medier og til materiale ifm. karrieremesser, butiksfacader mm.  

Hvem blev ansat 

Når du sætter jobbet til Afsluttet har du nu mulighed for, i samme skærmbillede, at angive hvem som blev ansat. Herved sikre du dig at du får lavet en registrering på om jobannoncen førte til en ansættelse til senere statistik. 

Tilføjet erhvervsbetegnelse felt 

Feltet er frivilligt, men vil efterhånden som du skriver, foreslå en erhvervsbetegnelse ud fra såkaldte ESCO erhvervsbegrebsliste som er den fælles EU-klassifikation over erhverv i Europa.  

Garuda anvender tilmed denne registrering til løbende analyse og kvalitetssikring af JobMatchProfile. 


4) Nyt layoutmæssig design
 

Vi har opdateret det layoutmæssige design flere steder og du finder ligeledes en række nye hjælpetekster, som bidrager til øget forståelse.  

Af eksempler som illustrerer de nye tilpasninger kan nævnes: 

Trin 1: Jobindstillinger 

Trin 6: Status/publicer