Vi har opgraderet jeres JobSpots abonnement med en ny type skabelon til jobopslag, som hedder ”Jobopslag (Quick 2023)”. Som navnet indikerer, er det en ultrakort video af kun 10 sekunders varighed, som kan erstatte jeres brug af still-billede og logo mv. på de sociale medier.

På trods af den korte længde, er den nye skabelon stadig fleksibel. Den giver flere kombinationsmuligheder, idet I selv kan vælge, om I ønsker at anvende den med eller uden en tekstboks, musik og hvilket billede som skal anvendes. Brugermanualen findes under fanebladet ’Materiale’.

Eksempel med- og uden udfyldt tekstboks

    

Hent vores arbejdsark der hæver kvalitet af dine rekrutteringer

Slutteligt kan du også hente ”Jobkravsanalyse – arbejdsark der hæver kvaliteten af dine rekrutteringer under materiale”. Med vores arbejdsdokument i hånden vil vi påstå, at du kan hæve kvaliteten af dine rekrutteringer på bare 10 minutter.
HENT JOBKRAVSANALYSE ARBEJDSDOKUMENT

Jobkravsanalysen er den indledende analyse, man udfører som rekrutterende arbejdsplads, inden en stilling slås op. I jobkravsanalysen beskriver du det job, du ønsker at få besat, og den kandidat, der egner sig bedst til jobbet.

Jobkravsanalysen giver dig altså et fuldt overblik og gør det betydeligt nemmere at skrive et præcist vinklet jobopslag, at udvælge de relevante kandidater og at vurdere kandidaterne op imod hinanden.

Har du spørgsmål til opdateringen eller brug for support, står vi klar til at hjælpe dig på support@garuda.dk samt tlf. +45 87 46 86 00.