Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af FokusProfilen, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger. Vi inkluderer løbende input fra vores fokus-grupper samt feedback fra brugere og respondenter. Vi er derfor endnu engang glade for, at kunne orientere om vores seneste opdatering til FokusProfilens gruppe-modul, som er blevet efterspurgt af en række brugere.

Denne måneds opdatering, giver dig endnu større mulighed for at understøtte det fælles sprog, som Fokus-modellen bidrager til. Vi har nemlig gjort det muligt at oprette en plakat direkte fra Garuda Universe over en eller flere FokusGrupper.

Med den nye funktion, kan du løbende opretter plakater, opdatere/udskifte eksisterende teams mm. Plakaten leveres i en printervenlig PDF udgave, som vi anbefaler du printer i eksempelvis formatet A3. Formatet bestemmer du dog helt selv, da kvaliteten leveres i høj kvalitet, hvorfor du uden problemer kan printe den i en større opløsning/format.

Sådan gør du:

  1. Opret rapport på din FokusGruppe
  2. Under dine valg af indhold til din rapport, skal du markere den nye funktion “Plakat”
  3. Rapporten oprettes med den nye “Plakat”, som du kan gemme eller printe direkte.

Nedenfor ser du hvor du finder den nye funktion:

 

Vi håber du finder opdateringen interessant og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.