Re-boarding kan vi kalde den periode, vi går igennem nu, hvor vi vender tilbage til de fysiske arbejdspladser. Re-boarding spiller selvfølgelig videre på onboarding-begrebet og dækker over, at vi efter et par måneder derhjemme skal finde os til rette på arbejdspladsen igen.

Men det dækker også over en stor portion læring, vi skal trække ud ad oplevelserne og den viden, vi har samlet sammen i løbet af nedlukningen af Danmark. Efter COVID-19 har vi således en enestående chance for at lære. Om os selv, vores kollegaer, ledere, kunder, forretningsmodel og organisationsopbygning. Og for at gentænke dem.

Re-boarding: Læring og refleksion

Hvad kan en eller flere ugentlige hjemmearbejdsdage fx betyde for tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere på sigt? For ikke at nævne deres stress-niveau eller work-life-balance? Og hvordan kan vi trække kvantitative og kvalitative data om medarbejdernes oplevelse af arbejdet under lockdown ud og bruge det til at lave en beredskabsplan for fremtiden? Eller for at gentænke elementer i vores forretningsmodel, så vi imødekommer nutidens og fremtidens to herskende paradigmer: digitalisering og bæredygtighed?

Sådanne refleksionsspørgsmål kan vi finde utallige af efter COVID-19. I denne e-bog får du inspiration til at stille de spørgsmål og efterfølgende finde, formulere og fastholde den viden, du får frem.

E-bogen stiller skarpt på en række af de emner, som kan være både relevante og givtige at forholde sig – og måske nytænke – i det forstående re-boarding-forløb.

Du henter e-bogen ved at udfylde formularen:

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.