Med denne e-bog kan du komme tættere på ledelsen ved at udøve forretningsdrevet HR.

Omdrejningspunktet i forretningsdrevet HR er at træffe mere kvalificerede beslutninger ved at skifte fokus fra opgaver til effekt – og at vurdere denne effekt ud fra forretningens mål og strategi.

Opfattelsen har traditionelt været, at effekten af HR’s tiltag – og deres indflydelse på bundlinjen – har været svær at måle. I denne e-bog præsenterer vi tilgangen ’målbar HR’. Ved at arbejde systematisk med målbar HR kan du opnå en position, hvor du med større nøjagtighed kan forudsige, hvordan organisationen kommer til at udvikle sig – og på den baggrund præsentere forretningskritiske anbefalinger til, hvad ledelsen skal gøre ved det.

Du opnår tre fordele ved at arbejde med målbar HR:

  • For det første kan du undersøge, hvordan du får den maksimale effekt ud af dit arbejde, så du bedst muligt understøtter organisationens udvikling.
  • For det andet kan tal, data og fakta være mere konkrete at forholde sig til end abstrakte HR- og ledelsesbegreber. Gennem tal, data og fakta kan du altså skabe større gennemsigtighed om vigtigheden af dit arbejde og på den måde gøre ledelsen mere lydhør over for dine forslag.
  • For det tredje medfører dokumentationen, at det bliver nemmere at holde medarbejdere og ledere ansvarlige for, hvad de leverer – og ikke leverer.

Hent e-bogen, og lær meget mere om forretningsdrevet og målbar HR.

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.