Henover vinteren har vi gennemført en lang række opdateringer af Garuda Universe. Opdateringerne gælder overordnet i systemet og for KompetenceProfilen såvel som FokusProfilen.

Denne opdateringsside handler om de opdateringer, der gælder for FokusProfilen. Tryk på de to links ovenfor, hvis du ønsker at læse specifikt om opdateringer til KompetenceProfilen eller Garuda Universe. Opdateringerne til FokusProfilen tæller:

Garuda Indsigt bliver en del af FokusProfilen

Du kender måske allerede til Garuda Indsigt, som er et analysesystem i KompetenceProfilen. Garuda Indsigt er nu også blevet en del af FokusProfilen – og indeholder de fire områder ‘Anvendt tid’, ‘Fokusmodellen’, ‘Nøgleordsanalyse’ og ‘Entydighed’.

Sammenlignende rapporter

Du kan sammensætte rapporter, der består af en PersonProfil, som sammenlignes med SpejlProfil, DrømmeJob, JobProfil og andre PersonProfiler.

Lav rapporter på alle lister

Du skal ikke længere ind under de forskellige kategorier – for eksempel ‘FokusProfilen’ eller ‘KompetenceProfilen’ – for at trække rapporter. Du kan fremover lave rapporter på respondenter, uafhængigt af hvilke respondentlister du står på. Du kan desuden lave selvstændige rapporter på SpejlProfiler, DrømmeJob og JobProfil.

GruppeProfil som selvstændig mulighed

GruppeProfilen er en ny, selvstændig mulighed, som er blevet udviklet og tilføjet til FokusProfilen i Garuda Universe. Her kan du lægge et helt team sammen i samme profil og undersøge, hvilke styrker og mangler teamet har.

Statisk eller dynamisk GruppeProfil

Du kan oprette GruppeProfiler enten statisk eller dynamisk. Den statiske måde er den, du kender i forvejen, hvis du er vant til at lave GruppeProfiler. Med den dynamiske valgmulighed kan du oprette grupper, som udvælges og sammensættes på baggrund af forskellige ‘tags’, og så opdateres gruppen automatisk på baggrund af, hvad der sker med disse ‘tags’. Tilføjes der for eksempel nye medlemmer til et ‘tag’, så opdateres GruppeProfilen automatisk, og de nye medlemmer føjes til.

Hvad har alle respondenter svaret på alle udsagn?

Du kan se, hvad alle respondenter har svaret på alle udsagn, og du kan se procentdelen af, hvem der har svaret hvad. Det giver dig eksempelvis mulighed for at sammenligne en afdeling med en anden afdeling eller en kandidat til en stilling i afdelingen (medarbejder eller ny leder) med resten af teamet. Komplimenterer de hinanden? Og hvor kan der opstå udfordringer, hvis man ikke tager hånd om det?