Henover vinteren har vi gennemført en lang række opdateringer af Garuda Universe. Opdateringerne gælder overordnet i systemet og for KompetenceProfilen såvel som FokusProfilen.

Denne opdateringsside handler om de opdateringer, der gælder for KompetenceProfilen. Tryk på de to links ovenfor, hvis du ønsker at læse specifikt om opdateringer til Garuda Universe eller FokusProfilen. Opdateringerne til KompetenceProfilen tæller:

Opret sammenlignende rapporter

Du kan nu oprette rapporter i Garuda Universe, hvor du sammenligner en respondents personprofil med andre personprofiler, SpejlProfil eller ReferenceProfil.

Brug skabeloner, når du opbygger personprofiler

Når du skal opbygge en personprofil – altså sammensætte de elementer, der skal indgå i den personprofil, du trækker ud i en rapport – så kan du vælge mellem forskellige skabeloner. De er ‘Normal’, ‘Leder’, ‘Ansættelsesudvalg’ og ‘Kandidat’. Ved at fastsætte kriterierne for skabelonerne kan du trække den samme type af rapporter, hver gang eksempelvis en leder eller et ansættelsesudvalg skal modtage og se på personprofiler.