Henover vinteren har vi gennemført en lang række opdateringer af Garuda Universe. Opdateringerne gælder overordnet i systemet og for KompetenceProfilen såvel som FokusProfilen.

Denne opdateringsside handler om de opdateringer, der gælder helt overordnet for Universe. Tryk på de to links ovenfor, hvis du ønsker at læse specifikt om opdateringer til KompetenceProfilen eller FokusProfilen. Opdateringerne til Garuda Universe tæller:

Nyt dashboard på forsiden

Når du fremover logger ind i Garuda Universe, vil du opdage, at der er kommet et nyt dashboard på din forside. Dashboardet giver dig et nemt overblik over, hvor ansøgerne befinder sig henne i rekrutteringsprocessen.

Få mere plads til at udføre dit arbejde

Du kan nu trykke på det lille kryds oppe i venstre hjørne. Gør du det, folder du menuen i venstre side sammen. Det giver dig mere plads at arbejde på, hvis du for eksempel arbejder med de tilpasningsmuligheder, der er i menuen i højre side.

Samlet oversigt over respondenter

Indtil videre har du været vant til at gå ind under de forskellige kategorier som ‘KompetenceProfilen’ eller ‘FokusProfilen’ for at finde respondenterne. De underkategorier findes fortsat, men nu er det også muligt at besøge én samlet oversigt, hvor alle respondenter befinder sig. I respondent-oversigten har du en række muligheder for at vise og hente rapporter på de forskellige profiler, der er udfyldt, samt sammenlægge respondenter. Du behøver altså ikke længere at gå ind under de forskellige typer af værktøjer for at oprette rapporter, gruppere respondenter eller lignende; det kan du gøre på listen “Respondenter”.

Flere muligheder for at filtrere respondenter

Med opdateringen af Garuda Universe får du flere muligheder for at søge respondenter frem gennem en række filtreringsmuligheder. De tæller blandt andet ‘tag’ og type af spørgeskema. Filtreringsmulighederne gælder, hvad enten du ønsker at søge blandt respondenter på KompetenceProfilen, FokusProfilen eller noget tredje.

Flere info-knapper

I Garuda Universe finder du talrige info-knapper, som du kan holde musen henover for at få assistance til, hvad du kan bruge de forskellige elementer i systemet til. Med opdateringen af Garuda Universe kommer der betydeligt flere info-knapper, som hjælper med at højne forståelsen for systemet, dets brug og mulighederne for at udføre analyser.

Kategorisér respondenter som ‘Studerende’

Under ‘Ansættelsesforhold’ kan du nu kategorisere respondenter som ‘Studerende’. Denne kategori er brugbar på uddannelsesinstitutioner.

Overblik over vigtige opdateringer

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke opdateringer Garuda har lanceret, eller fik du ikke læst den seneste mail med opdateringer? Vi har nu gjort det nemmere for dig at få et samlet overblik over de forskellige centrale opdateringer, som løbende sker til Garudas værktøjer og ydelser.

Du kan tilgå den nye oversigt via ”Hjælp”.